Hoofdweg 48, 9617AJ HARKSTEDE

Woonopp.

126 m2

Perceelopp.

805 m2

Omschrijving

Op zoek naar een vrijstaande woning met grote zonnige tuin, in een rustige woonomgeving met voldoende voorzieningen en niet te ver van de stad Groningen? Grijp nu je kans!

Dit vrijstaande woonhuis in de dorpskern van Harkstede is gelegen op een perceel van 805 m2, heeft drie slaapkamers, een werkkamer en een fantastische, ruim dertig meter diepe achtertuin volop privacy en rust. Voorzieningen zoals een supermarkt, kinderopvang en scholen, sport en recreatie zijn op directe loopafstand aanwezig. Een unieke combinatie van wonen op een centrumlocatie met een tuin die het gevoel geeft alsof je buiten woont......

Het huis is ook geschikt voor geheel gelijkvloers wonen door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Maak een afspraak voor bezichtiging en laat je verrassen door dit huis volop mogelijkheden. Neem je kinderen mee, dan kunnen die alvast de tuin uitproberen!

Indeling begane grond woonhuis:
Entree/hal; toilet; woonkamer van circa 29 m2 met openslaande deuren naar terras; werkkamer van circa 11 m2; in de aanbouw een badkamer en dichte keuken van circa 15 m2; bijkeuken van circa 7 m2; slaapkamer van circa 10 m2;

Indeling eerste verdieping:
overloop; slaapkamer van circa 12 m2; slaapkamer van circa 16 m2; bergruimte en vliering met extra bergruimte

Bijzonderheden:
- EPA label A
- 14 zonnepanelen
- achtertuin met achterom
- vrijstaande houten schuur (19 m2) geplaatst in 2021
- buitenschilderwerk 2021
- ouderdomsclausule van toepassing

Lees meer...
Streetview