Hoofdweg 46, 9617AH HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 249.500 kosten koper

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

733 m2

Omschrijving

Heb je altijd al VRIJSTAAND willen wonen in een KARAKTERISTIEK PAND met EEN GARAGE, een GROTE ZONNIGE TUIN en in de NABIJHEID VAN DE STAD GRONINGEN? Ben je ook nog eens handig aangelegd? Dan is hier je kans om je droom te verwezenlijken!
Wij bieden aan: een op fietsafstand van de stad Groningen gelegen karakteristiek vrijstaand herenhuis met een fraaie statige uitstraling. Niet voor niets is deze woning opgenomen in de erfgoedlijst van karakteristieke objecten Slochteren. Aan de binnenzijde zijn er nog nostalgische stijlelementen uit begin 1900 aanwezig als houten paneeldeuren, lambrisering en hoge plafonds. Ook de ruime kelder van circa 18 m2 is een bijzonderheid. Het geheel is gelegen op een ruime kavel van 733 m2 met aan de achterzijde een circa 45 (!) meter diepe achtertuin op het zuiden. Gesitueerd in de de dorpskern van Harkstede zijn voorzieningen als scholen en winkels in de directe nabijheid aanwezig.

NB. Er dient rekening gehouden te worden met een algehele modernisering van de binnenzijde. Een mooie uitdaging voor de handige doe-het-zelver om dit degelijk gebouwde woonhuis inpandig naar eigen smaak te renoveren en in te delen tot een ruime eengezinswoning!

Indeling begane grond: entree, gang met waaraan een woonkamer van circa 18 m2 en een studeer/zijkamer van circa 10 m2 met aansluitend de voormalige bedstederuimte van circa 4 m2; slaapkamer van circa 8 m2; ruime kelder van 18 m2; woonkeuken van circa 17 m2; bijkeuken met trapopgang naar verdieping; badkamer met het toilet en een douchevoorziening;

Indeling verdieping: momenteel is er op de verdieping 1 grote slaapkamer en zijn er verschillende ruimtes en bergingen. De verdieping dient gestript te worden en opnieuw ingedeeld. Er is voldoende ruimte voor vier slaapkamers. Het in te delen woonoppervlakte op de verdieping is circa 60 m2.

Bijzonderheden:
- aangebouwde garage
- vrijstaande houten schuur van circa 16 m2
- gaskachel verwarmd
- warm water via vernieuwde c.v. ketel (2016)
- grotendeels voorzien van dubbele beglazing

Lees meer...
Streetview