Hoofdweg 3-a, 9617AA HARKSTEDE

Woonopp.

105 m2

Perceelopp.

818 m2

Omschrijving

Vrijstaande semi-bungalow met enorme potentie! Het huidige woonoppervlakte van dit geheel gelijkvloerse woonhuis met twee slaapkamers en een ruime aangebouwde garage/schuur bedraagt momenteel 105 m2. Door verbouw van de zolderruimte is de mogelijkheid aanwezig om het woonoppervlakte inpandige te vergroten tot circa 175 m2!

Het huis is mooi gelegen aan de doorgaande weg en vanuit de woonkamer is er een fraai uitzicht door de tegenoverliggende straat (Dorpshuisweg). De ruime inpandige garage/schuur (30 m2) heeft twee openslaande houten deuren, een betonnen vloer, water- en elektra-aansluiting. De ruimtes zijn alle goed van formaat en door de grote ramen is er een zeer prettige lichtinval.

Indeling begane grond:
zij-entree met ruime hal; toilet; woonkamer van circa 30 m2; dichte keuken (11 m2) met eenvoudig doch net keukenblok; slaapkamer van circa 14 m2 met deur naar buitenterras; tweede slaapkamer van circa 11 m2; badkamer met douchevoorziening en witgoedaansluiting; vanuit de hal is er toegang tot de garage/schuur, totaal circa 30 m2.

Via een vlizotrap vanuit de garage is de zolderverdieping te bereiken. De verdiepingsvloer is van beton. De nokhoogte is 3,25 meter en het totale vloeroppervlakte 110 m2! Verbouw van deze ruimte tot woonruimte zal het woonoppervlakte doen toenemen met circa 70 m2 (gemeten op 1,50 m hoogte).

Bijzonderheden:
- woning wordt centraal verwarmd (c.v. ketel 2015)

Lees meer...
Streetview