Hoofdweg 156, 9617AL HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 275.000 kosten koper

Woonopp.

110 m2

Perceelopp.

754 m2

Omschrijving

Ben je op zoek naar een sfeervol woonhuis met drie slaapkamers, een grote tuin, ruime garage, hobbyruimte, coole overkapping en zeker niet te ver van het centrum van Groningen gelegen? Hier is ie dan:

Een karakteristieke helft van een dubbel woonhuis op een mooie hoeklocatie aan de rand van Harkstede. Het huis staat op een perceel van maar liefst 754 m2, met een mooi afgesloten tuin met zonneterras en een fraaie overkapping. Door de hoeklocatie en de ruimte om het huis voelt het als vrijstaand wonen!

Het bijgebouw heeft een eigen huisnummer (156a) en kan ook gebruikt worden voor de uitoefening van een vrij beroep. Momenteel is in het bijgebouw een kapsalon gehuisvest en is het voor de helft in gebruik als garageruimte (22 m2) met bergzolder. De oprit biedt parkeerruimte voor meerdere voertuigen.

Met het centrum van Groningen op fietsafstand is dit een superplek als je prijst stelt op privacy, het gevoel van “vrij wonen” en extra ruimte nodig hebt voor hobby en/of beroep!

Deze woning heeft een opvallend ruime, sfeervolle woonkamer (circa 41 m2) met een prachtige lichtinval door de hoge ramen. De erker en de hoge plafonds, de stoere vloer en houtkachel geven het geheel een authentiek karakter. De keuken is uitgerust met een ‘betonlook’ aanrechtblad, een fornuis met oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser.

De badkamer op de begane grond, met een ruime inloopdouche is in 2015 volledig gerenoveerd.

Indeling begane grond: hal/entree; badkamer; toilet; woonkamer met erker en open keuken, totaal circa 41 m2;

Indeling verdieping: ruime overloop met werkplek en bergruimte, opstelling c.v. ketel en witgoedaansluitingen; drie slaapkamers van respectievelijk circa 8, 13 en 13 m2. De kleinste slaapkamer heeft een (slaap) vide-ruimte met een slaapplek.

Indeling bijgebouw: kapsalon van circa 16 m2; garageruimte van 22 m2; bergzolder bereikbaar vanuit de garage

Bijzonderheden:
- overkapping van circa 29 m2 in de tuin
- lease ketel (2014)
- pannendak vervangen in 2014
- gezien het oorspronkelijke bouwjaar (1925) is de ouderdomsclausule van toepassing
- zie virtuele rondleiding op funda (3D tour bèta)

Lees meer...
Streetview