Hoofdweg 152, 9617AL HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 300.000 kosten koper

Woonopp.

127 m2

Perceelopp.

2.240 m2

Omschrijving

IN VERBAND MET HET OVERWELDIGENDE AANTAL REACTIES WORDEN ER PER 20-9 GEEN AANVRAGEN VOOR BEZICHTIGING MEER IN BEHANDELING GENOMEN.

Onder de rook van Groningen: VRIJSTAANDE semi bungalow met een DUBBELE GARAGE op een ruim perceel van maar liefst 2.240 m2! Aan de voorzijde heb je vrij uitzicht tussen de bestaande bebouwing door, aan de achterzijde een diepe (38 m) tuin op het zuiden. Het is echt een DAALDERS PLEKJE!

De woning heeft achterstallig onderhoud en is toe aan volledige modernisering. Maar de fraaie ligging, de mogelijkheden met het perceel en de situering nabij Groningen en Meerstad maken een investering in dit object zeker de moeite waard!

De huidige indeling, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, biedt gelegenheid voor geheel gelijkvloers wonen. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een separaat toilet. Een gezin kan hier dus ook prima uit de voeten!

De dubbele garage/schuurruimte biedt plaats aan een extra ruime garage van 34 m2 (4.42 x 7.72) en een berging, werkplaats en een voormalige saunaruimte. In totaal 68 m2 aan werk- en/of hobbyruimte!

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; woonkamer van circa 30 m2 met half open keuken van 14 m2; bijkeuken van circa 5 m2; slaapkamer van 13 m2; badkamer met bad/douchecombinatie en een vaste wastafel;

Indeling verdieping:
overloop met videruimte; bergruimte met c.v. ketel; toilet; slaapkamer van circa 10 m2; slaapkamer van circa 15 m2;

Bijzonderheden:
- centraal verwarmd middels c.v. ketel 2010
- zwembad in achtertuin (niet in gebruik)
- riante achtertuin op het zuiden van circa 1.300 m2
- in de koopovereenkomst wordt de ouderdomsclausule en niet- zelfbewonersclausule opgenomen

Lees meer...
Streetview