Hoofdweg 134, 9617AK HARKSTEDE

Woonopp.

212 m2

Perceelopp.

2.777 m2

Omschrijving

IN VERBAND MET HET OVERWELDIGENDE AANTAL AANVRAGEN WORDEN VANAF MAANDAG 31 JANUARI GEEN AANVRAGEN VOOR BEZICHTIGINGEN MEER IN BEHANDELING GENOMEN. INDIEN JE MAILT WORDT JE OP DE RESERVELIJST GEPLAATST.

Droom je nog steeds van die ruime vrijstaande woning met ZWEMBAD…. RELAXEN in een boomgaard…. een eigen MOESTUIN… BEESTENBOEL en KIPPIES op eigen erf…. een vrijstaande schuur……KOFFIE drinken in een riante woonkeuken….. en dit alles binnen tien kilometer van het centrum van Groningen?

WAKE UP! Hier staat ie!

Uitstekend onderhouden vrijstaande woning met zes slaapkamers, twee badkamers, een werkkamer/hobbyruimte, ruime woonkamer en een fantastische tuingerichte woonkeuken. Meer dan 200 m2 gebruiksoppervlakte! Een ideale woning voor een groot of samengesteld gezin.

De achtertuin is meer dan tachtig meter diep! Hier vind je voor elk wat wils. Een verwarmd zwembad (8 x 4 meter) met overkapping, een loungeruimte met houtkachel, een ruime stenen schuur (circa 41 m2 exclusief vliering), een moestuin met kas, verschillende fruitbomen en enkele kleinere dierenverblijven. Het totale perceel is maar liefst 2.777 m2 groot.

Kortom: een uitgelezen kans voor degene die op zoek is naar een ruime gezinswoning op een perceel waar je ruimschoots uit de voeten kan!

Indeling begane grond:
Zij-entree; hal; woonkamer (circa 33 m2); werkkamer/hobbykamer (circa 18 m2); bergruimte (voormalig entree); badkamer; slaapkamer (circa 16 m2); tweede badkamer; toilet; woonkeuken (circa 31 m2) met schuifpui naar achtertuin;

Indeling verdieping:
Overloop met kastruimte; toilet; c.v. ruimte: vijf slaapkamers respectievelijk circa 14, 15, 15, 15 en 17 m2 vloeroppervlakte)

Bijzonderheden:
- buitenom professioneel geschilderd 2021
- vloerverwarming begane grond
- subsidie € 10.000,-- voor verduurzaming/woningverbetering aan koper
- binnen en buiten goed onderhouden
- luxe keuken (2014)
- gebruiksoppervlakte 212 m2
- perceeloppervlakte 2.777 m2
- in de koopovereenkomst wordt de ouderdomsclausule opgenomen

Lees meer...
Streetview