Hoofdweg 117, 9617AC HARKSTEDE

Woonopp.

204 m2

Perceelopp.

8.754 m2

Omschrijving

TE KOOP: PRACHTIG RUIM WOONHUIS ONDER DE ROOK VAN GRONINGEN!

Op een prachtige locatie aan de Hoofdweg in Harkstede nabij het MEERSTAD plangebied, op een kavel van maar liefst 8.754 m2 eigen grond, staat dit fraaie VRIJSTAANDE woonhuis compleet met paardenstallen, paardenbak, besloten tuin..... EN NOG VEEL MEER...... op slechts 10 km van de Grote Markt van Groningen, KORTOM UNIEK, en echt niet alleen voor paardenliefhebbers !

De woning is verbouwd en inmiddels deels gemoderniseerd met gebruik van goede materialen.
De woonkamer van maar liefst 50 vierkante meters in het voorhuis (geheel gemoderniseerd) is ruim, modern met behoud van karakteristieke stoere houten balken en biedt volop uitzicht op het landelijke gebied. In het achterhuis is een ruime hal met zij-entree gecreëerd met voldoende garderoberuimte, wasruimte met witgoedaansluitingen en is er een ruime luxe badkamer en apart toilet aanwezig. De keuken, 2e badkamer, 2e toilet en bijkeuken dienen nog naar eigen inzicht te worden afgewerkt, en wellicht anders ingedeeld, maar volop mogelijkheden.

De woning leent zich ook prima voor Kangoeroe-woning, en is levensloopbestendig te noemen door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

De ruime schuur (103 m2) is voorzien van paardenstallen, maar kan natuurlijk ook voor andere hobby's worden ingericht.

Indeling begane grond:
entree/hal; woonkamer van circa 50 m2 met balkenplafond; keuken van circa 12 m2; slaapkamer van circa 15 m2; badkamer; toilet; kelder; bijkeuken met achterentree; washok; hal met zij-entree; 2e toilet; 2e badkamer;

Indeling verdieping:
ruime overloop met kastruimte; 3 slaapkamers van respectievelijk 10, 14 en 15 m2 (gemeten op 1,5 m hoogte, vloeroppervlakte is groter) met voldoende kastruimte; zolder/bergruimte met cv opstelling.

Schuur, berging, overkappingen op het terrein aanwezig;

Bijzonderheden:
- locatie, ruimte en uitzicht
- 8754 m2 eigen grond
- paardenbak met drainage en mestbak aanwezig
- 3 paardenstallen/ schuurruimte/ overkapping/etc
- 11 zonnepanelen
- woonkamer van 50 m2
- mogelijkheid kangoeroe-wonen
- fraaie besloten tuin

Lees meer...
Streetview