Hoofdweg 11, 9616TA SCHARMER

Vraagprijs

€ 374.500 kosten koper

Woonopp.

170 m2

Perceelopp.

5326 m2

Omschrijving

Altijd al eens een HOLE-IN-ONE willen slaan? Dat gaat zeker lukken bij deze landelijk gelegen, gemoderniseerde vrijstaande woning met eigen oefen-golfcourse in Scharmer!

Of zoek je een ruime vrijstaande woning met VIER SLAAPKAMERS en extra grond voor het HOUDEN VAN PAARDEN? Het ruime perceel van 5.326 m2 en de vrijstaande schuur (met mogelijkheid voor meerdere paardenboxen) zijn hiervoor uitstekend geschikt!

De woning is landelijk gelegen nabij het verrassend mooie natuurgebied 't Roegwold. Groningen en Hoogezand zijn binnen tien minuten te bereiken. Scharmer grenst direct aan Harkstede en Kolham, in beide plaatsen kun je terecht voor de basisvoorzieningen.

Het woonhuis bestaat uit een voor- en een achterhuis. Het voorhuis is rond 2010 volledig verbouwd en gemoderniseerd. De verbouwing heeft onder andere geresulteerd in een ruime woonkamer met een fraai hoog plafond, een prachtige open trap (tulpenhout) en meer comfort door dubbele beglazing en vloerverwarming op de begane grond. Ook de keuken en het sanitair (toilet en badkamer) van het voorhuis zijn luxe en van prima kwaliteit. Het voorhuis heeft op de verdieping twee slaapkamers.

Het achterhuis (voormalige schuurruimte) is in 1996 verbouwd tot woonruimte. Hier bevindt zich een tweede badkamer met een toilet en een slaapkamer op de begane grond. Het achterhuis heeft een eigen entree en zou ook gebruikt kunnen worden voor diverse andere doeleinden, denk aan: mantelzorg, Bed & Breakfast, kantoor aan huis, praktijkruimte. Op de verdieping heeft het achterhuis een slaapkamer en een ruime overloop met mogelijkheid voor een (vijfde) slaapkamer.

Indeling voorhuis: hal/entree; woonkamer van circa 41 m2; woonkeuken van 18 m2 met luxe keuken (granieten aanrechtblad, inbouwkookplaat en vaatwasser); toilet; badkamer met ruime inloop (massage)douche. Op de verdieping van het voorhuis zijn twee slaapkamers van respectievelijk circa 11 m2 (met twee dakkapellen) en 10 m2 (gemeten op 1,50 meter, vloeroppervlakte is aanzienlijk groter).

Het voor- en achterhuis worden verbonden door een lichte serre-achtige ruimte waar de huidige eigenaren een zij-entree en een extra-zitruimte hebben.

Indeling achterhuis: hal/entree met trapopgang; badkamer met toilet en douche; bijkeuken met witgoedaansluitingen; slaapkamer van circa 16 m2 met openslaande deuren naar terras. Op de verdieping een overloop en een slaapkamer van circa 8 m2 (gemeten op 1,50 m).

Op het achter-terrein staat een houten schuurruimte van circa 50 m2. Hier kunnen paardenboxen in geplaatst worden. De schuurruimte is voorzien van elektra en (gas)verwarming.

NB. Naast het woonhuis ligt een bouwkavel van 1.112 m2 (Hoofdweg 9). Dit bouwterrein staat ook te koop! Vraagprijs bouwterrein: € 115.000,- k.k.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte: 170 m2
- 19 zonnepanelen aanwezig
- vloerverwarming op begane grond (voorhuis + tussengedeelte)
- eigen (oefen)golfcourse met bunker

Lees meer...
Streetview