Hoofdweg 109, 9616TC SCHARMER

Woonopp.

60 m2

Perceelopp.

504 m2

Omschrijving

IN VERBAND MET HET GROTE AANTAL REACTIES WORDEN GEEN NIEUWE AANVRAGEN VOOR BEZICHTIGINGEN MEER BEHANDELING GENOMEN

Op zoek naar een charmant vrijstaand woonhuis met diepe tuin en op fietsafstand van Groningen? Hier is je kans! Deze leuke starterswoning in karakteristieke jaren dertig stijl is aan de binnenzijde geheel gemoderniseerd. Met een moderne keuken en vernieuwd sanitair voldoet het wooncomfort geheel aan de eisen van de moderne tijd.

Zeer geschikt voor een- of tweepersoonshuishouden dat op zoek is naar het gevoel van “buiten wonen” met de stadse voorzieningen binnen handbereik. Middels een relatief eenvoudige verbouwing kan op de verdieping extra woonruimte worden gerealiseerd waarna ook een gezin hier prima uit de voeten kan.

De verrassend grote achtertuin is mooi beschut, heeft een riant terras en volop privacy!

In het direct aangrenzende Harkstede kun je terecht voor een supermarkt, winkels, scholen en sportaccommodaties. Voor wat meer reuring ben je binnen tien minuten in Groningen of Hoogezand. De bushalte is vlak voor de deur!

Indeling begane grond: zij-entree/hal; kelderruimte; woonkamer van circa 16 m2; woonkeuken van circa 17 m2 met een in 2009 vernieuwde keuken; slaapkamer van circa 10 m2; badkamer (vernieuwd in 2012) met toilet, douche en badkamermeubel; bijkeuken met witgoed aansluiting;

Indeling verdieping: bereikbaar via vlizotrap vanuit de bijkeuken; slaapzolder van circa 25 m2 vloeroppervlakte. NB. op de verdieping is het goed mogelijk extra slaapruimte te creëren.

Bijzonderheden:
- woning staat op 504 m2 eigen grond
- aangebouwde stenen berging
- vrijstaande houten garage
- keuken met natuurstenen aanrechtblad, vaatwasser, combi-oven, afzuigkap en inbouwkookplaat, koel-vriescombinatie
- dak is in 1985 vernieuwd en geïsoleerd
- gezien het bouwjaar wordt in de koopovereenkomst “de ouderdomsclausule” opgenomen

Lees meer...
Streetview