Hoofdstraat 8, 9921PB STEDUM

Woonopp.

185 m2

Perceelopp.

248 m2

Omschrijving

--VERRASSENDE RUIM--VIJF SLAAPKAMERS--WOONKEUKEN--BESLOTEN TUIN--SLAAPKAMER + BADKAMER OP BEGANE GROND---MOGELIJKHEID VOOR PRAKTIJKRUIMTE/ATELIER

In het karakteristieke dorpscentrum van Stedum gelegen woonhuis met een zee aan ruimte! Maar liefst 185 m2 gebruiksoppervlakte vind je terug in dit gerenoveerde woonhuis uit 1920. Zeer geschikt als ruime gezinswoning door de aanwezigheid van vijf slaapkamers. Op de begane grond is er ook de mogelijkheid voor een praktijkruimte/atelier/werkkamer van 22 m2. De besloten achtertuin op het zuidwesten is onderhoudsvrij en voorzien van een fraaie overkapping/loungeruimte met een barretje en een vaste open haard. Voor de echte zonaanbidders is er ook nog een riant dakterras op de eerste verdieping.

Op fietsafstand liggen de dorpen Loppersum, Middelstum en Bedum voor winkelvoorzieningen. Stedum heeft een eigen treinstation, binnen twintig minuten sta je op Groningen Centraal!

Indeling begane grond:
entree/hal; woonkamer van circa 30 m2 met balkenplafond; woonkeuken van circa 22 m2, keukenblok voorzien van inbouwkookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, koelkast; toilet; ruime badkamer met ligbad, doucheruimte, dubbele wastafel en een sauna; slaapkamer (ruimte is nu in gebruik als muziek-oefenruimte) van circa 22 m2 met schuifpui naar de achtertuin; zeer ruime bijkeuken/multifunctionele ruimte met witgoedaansluiting, c.v. ketelopstelling en vaste kastruimte, van hieruit toegang tot de achtertuin;

Indeling verdieping:
overloop: slaapkamer van circa 8 m2 (vloeroppervlakte 13 m2); slaapkamer van circa 17 m2 (vloeroppervlakte 27 m), eenvoudig te verbouwen tot twee slaapkamers; toiletruimte; riante slaapkamer van 21 m2 (vloeroppervlakte 32 m2) met toegang tot een dakterras van circa 23 m2:

Bijzonderheden:
-houten kozijnen met dubbele beglazing
-dakrenovatie 1992
-sfeervolle woning met authentieke elementen
-aanvaarding circa 1 maart 2021

Lees meer...
Streetview