Het Want 88, 9733BE GRONINGEN

Woonopp.

126 m2

Perceelopp.

190 m2

Omschrijving

OPEN HUIS: ZATERDAG 18 NOVEMBER 11.00 - 13.00 UUR

Aan een kindvriendelijk woonerf gelegen ruime eengezinswoning (vier slaapkamers) met een diepe achtertuin grenzend aan gemeentelijk groen (Le Roy gebied). Aan de voorzijde is er ruimte voor parkeren op eigen terrein. De woning is goed onderhouden en in de afgelopen jaren gemoderniseerd. Recentelijk zijn op de eerste verdieping kunststof kozijnen geplaatst.

Optioneel kan er een GARAGEBOX, voorzien van elektra en verlichting, bijgekocht worden. De vraagprijs van de woning is exclusief deze garagebox.

De woning is gelegen aan de rand van de wijk Lewenborg, vlakbij het natuur- en recreatiegebied Kardinge. Kenmerkend voor dit gedeelte van de wijk is de groene en zeer kindvriendelijk woonomgeving met scholen en diverse voorzieningen op loopafstand.

Een ideale woning voor zowel starters als voor een gezin!

Indeling begane grond:
entree/hal; modern toilet; berging/bijkeuken; lichte tuingerichte woonkamer met open keuken, totaal circa 36 m2; vanuit de woonkamer is de serre/loungeruimte (circa 15 m2) en de tuin te bereiken.

Indeling eerste verdieping:
overloop; drie slaapkamers van resp. circa 6 m², 13 m² en 13 m²; nette badkamer voorzien van een ligbad, douche, wastafel en tweede toilet.

Indeling tweede verdieping:
overloop, slaapkamer/zolderruimte van circa 16 m2.

De tuin is circa 15 meter diep, gelegen op het noordwesten (dus zonnig!!), heeft een tuinhuisje en een uitgang naar het achtergelegen gemeentelijk groen (Le Roy gebied).

Bijzonderheden:
- Cv-ketel (huur)
- Keuken met inbouwapparatuur (o.a. keramische kookplaat, combimagnetron, vaatwasser, koelkast)
- Houten rabatdelen voorzijde 2011 vernieuwd, schilderwerk 2017
- Kunststof kozijnen op verdieping geplaatst in augustus 2017

Lees meer...
Streetview