Henricus Hasekampsingel 73, 9617EV HARKSTEDE

Woonopp.

148 m2

Perceelopp.

442 m2

Omschrijving

OPEN HUIS VRIJDAG 27 JULI 16.00 - 18.00 UUR
De Parkvilla onder de parkvilla's! Het is niet alleen de schitterende parkachtige ligging aan het einde van de autoluwe straat......het is ook: het prima onderhoud, de subtiele afwerking met mooie materialen, de twee luxe badkamers met sauna, de luxe keuken, de extra vierde slaapkamer, de energiezuinigheid, de fraaie besloten tuin. Dit is iets bijzonders, dit is de MOOISTE VAN DE STRAAT!

De woning is zowel geschikt voor een gezin (vier slaapkamers) als voor iemand die geheel gelijkvloers wil wonen, gezien de slaapkamer en badkamer (met sauna) op de begane grond.

Het betreft echt een keurig afgewerkt huis. Door de aanwezigheid van 14 zonnepanelen en een zonneboiler is het ook nog een zeer energiezuinige woning (A label, slechts € 48,-- energiekosten per maand).

Op loopafstand bevindt zich het multifunctioneel centrum de Borgstee, met voorzieningen als onder andere een lagere school, kinderopvang en sportzalen.

Indeling begane grond: entree/gang; toilet; stookruimte; woonkamer met houtkachel, totaal circa 23 m²; tuingerichte woonkeuken (circa 22 m2) met luxe keuken en een schuifpui naar de tuin; bijkeuken met fraai keukenblok (natuurstenen aanrechtblad); slaapkamer van circa 13m2 met luxe badkamer en sauna; inpandige berging van circa 10 m2 (voormalige garage).

Indeling verdieping: overloop; slaapkamer van circa 14 m²; moderne luxe badkamer met douche, 2e toilet en wastafelmeubel; slaapkamer van circa 11 m2; slaapkamer van circa 9 m2. Deze twee slaapkamers kunnen eenvoudig samengevoegd worden tot een grote slaapkamer; bergzolder bereikbaar via een vlizotrap.

Bijzonderheden:
- zeer fraai aangelegde besloten tuin met veranda en houten schuur
- eiken houten vloer begane grond, laminaat op verdieping
- c.v. ketel 2015, zonneboiler en 14 zonnepanelen

BEL VOOR EEN AFSPRAAK, KOM EN BEWONDER!!

Lees meer...
Streetview