Henricus Hasekampsingel 71, 9617EV HARKSTEDE

Woonopp.

147 m2

Perceelopp.

442 m2

Omschrijving

+++++++ ZIE OP FUNDA VOOR MOGELIJKHEID VOOR VIRTUELE RONDLEIDING ++++++++++++++++++

Fraaie halfvrijstaande parkvilla op het mooiste plekje van de Henricus Hasekampsingel in Harkstede. Zeer rustig en beschut gelegen in een parkachtige woonomgeving! De woning heeft drie slaapkamers waarvan één op begane grond.

Nummer 71 is uitzonderlijk kindvriendelijk gelegen aan het einde van de straat (waar vrijwel geen verkeer plaatsvindt) en tegenover een parkachtig groen. Het multifunctionele verzamelgebouw de Borgstee (met o.a. lagere scholen, kinderopvang en een sporthal) ligt niet in het zicht, maar wel letterlijk op steenworp afstand. Een ideale locatie voor een jong gezin! Door de aanwezigheid van een slaapkamer op de begane grond is het huis echter ook uitstekend geschikt voor ouderen of minder validen die geheel gelijkvloers wensen te wonen. Een badkamer op de begane grond is eenvoudig te realiseren.

Het betreft een energiezuinige woning (label A), mede door de aanwezigheid van 14 zonnepanelen. Een stoere houtkachel in de woonkamer draagt bij aan lage stookkosten.

De voor- en achtertuin zijn beiden zeer beschut. Voor mensen op die op zoek zijn naar een comfortabel woonhuis in een rustige woonomgeving is dit echt een buitenkansje!

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; stook- en wasruimte met witgoedaansluiting c.v. ketel (2015); woonkeuken (circa 23 m2); diepe inloopkast; tuingerichte woonkamer (22 m2) met schuifpui naar achtertuin; bijkeuken; slaapkamer (circa 13 m2) met heuse walk-in closet (garderoberuimte) van circa 8 m2; voormalige garage ingericht als berging, totaal circa 9 m2.

Indeling verdieping:
overloop; slaapkamer van circa 22 m2; slaapkamer van circa 14 m2; badkamer met tweede toilet, douchevoorziening en wastafel.

Bijzonderheden:
- fraaie Frans eikenhouten vloer begane grond
- keuken met composieten aanrechtblad, fornuis met grote oven, afzuigkap, vaatwasser;
- energiezuinige woning (14 zonnepanelen)
- c.v. ketel 2015
- vrijstaande houten schuur in de achtertuin
- overkapping/veranda van circa 16 m2.

Lees meer...
Streetview