Henricus Hasekampsingel 69, 9617EV HARKSTEDE

Woonopp.

153 m2

Perceelopp.

440 m2

Omschrijving

Deze fraaie parkvilla met VIER SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS en een riante onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuiden is echt een plaatje! In 2019 zijn de twee slaapkamers en badkamer op de begane grond nog superstrak en modern verbouwd…..

Gelegen op een ruime kavel van 440 m2, in een parkachtige omgeving, is het hier prachtig wonen op fietsafstand (tien kilometer) van het centrum van de stad Groningen.

De parkvilla's zijn op een speelse manier geschakeld en kijken uit op een breed plantsoen met daarin een natuurspeelplaats en het multifunctionele gebouw de Borgstee (met o.a. lagere scholen, kinderopvang en een sportzaal).

Door het aantal slaapkamers en de kindvriendelijke ligging is dit een ideaal woonhuis voor een jong gezin. Maar ook voor ouderen die rustig en vrij willen wonen met toch wat levendigheid voor de deur is dit een uitgelezen mogelijkheid. Door de aanwezigheid van twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond behoort geheel gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden.

De plaatsing van zestien zonnepanelen en een optimale isolatie hebben geresulteerd in een zeer energiezuinige woning (EPA label A). De huidige bewoners (een gezin van vijf personen) betalen maandelijks slecht € 90,-- energievoorschot.

Indeling begane grond: hal/entree; toilet; slaapkamer van circa 10 m2; stookruimte met technische installaties; luxe woonkeuken, totaal circa 22 m2, met schuifpui naar achtertuin; woonkamer van circa 25 m2; bijkeuken; slaapkamer van circa 16 m2 met luxe badkamer (inloopdouche en badkamermeubel) en walk-in closet;

Indeling verdieping: overloop; complete badkamer met ligbad, douche, tweede toilet en badkamermeubel; slaapkamer van circa 22 m2; tweede slaapkamer van circa 14 m2.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte: 153 m2; perceeloppervlakte: 440 m2;
- luxe keuken met composieten aanrechtblad, inductie-kookplaat (2019), combimagnetron vaatwasser (2019), afzuigkap, koelkast;
- luxe badkamer (2019) met gietvloer en gestucte wanden;
- slaapkamers begane grond voorzien van gietvloer (2019) en walk-in closet;
- vrijstaande houten schuur met elektra in achtertuin;
- ruime oprit met plaats voor meerdere auto’s

Lees meer...
Streetview