Henricus Hasekampsingel 63, 9617EV HARKSTEDE

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

438 m2

Omschrijving

SUPER ZOMERAANBIEDING! Voor mensen die niet van tuinieren houden maar des te meer van ontspannen en relaxen: Luxe Parkvilla met een verwarmd zwembad in de achtertuin, gelegen op een fraaie groene locatie.

En bovendien: een schitterende natuurspeeltuin ligt in het verlengde van de voortuin. Deze hoef je niet te onderhouden, maar je kunt er wel volop van genieten!

De huidige eigenaren hebben het huis destijds om de ligging uitgekozen. Uitzonderlijk kindvriendelijk door de ligging aan het einde van de singel (waar vrijwel geen verkeer plaatsvindt) en tegenover een prachtige parkachtige groen. Het multifunctionele verzamelgebouw De Borgstee (met lagere scholen, kinderopvang, en een sporthal) ligt niet in het zicht, maar wel letterlijk op steenworp afstand.

En wie heeft tijdens warme zomerdagen niet gefantaseerd over een eigen zwembad in de achtertuin? Het verwarmde bassin is 5 meter lang, 3 meter breed en 1,50 meter diep.

De woning is zowel van binnen als van buiten modern vormgegeven. Uitgerust met een strakke keuken en een luxe badkamer. De begane grond is geheel (inclusief garage!) voorzien van een natuurstenen (granieten) vloer. Op de verdieping is een laminaatvloer gelegd. De woning is in zijn geheel gestuct.

Op de begane grond is een slaapkamer aanwezig, het is mogelijk om hier tevens een badkamer te realiseren. De inpandige garage (verwarmd) is eenvoudig te verbouwen tot een vierde slaapkamer.

Aan de achterzijde is een aluminium veranda aangebouwd met glazen zijkanten, waardoor je al heel snel kunt genieten van het buitenleven.

Kom dit huis bezichtigen op een mooie zonnige dag en je zult gegarandeerd vertrekken met een ultiem vakantiegevoel!

Indeling begane grond:
Hal/entree; modern toilet; inpandige garage (3,13m x 5.36m); woonkamer circa 25 m2; inloopkast (onder trap); woonkeuken, circa 22 m2, met luxe keuken (granieten aanrechtblad, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron, koelkast-vriezer); schuifpui naar achtertuin; bijkeuken; slaapkamer van circa 13 m2;

Indeling verdieping:
overloop; luxe badkamer (met dakvenster, badkamermeubel, whirlpool, douchehoek, tweede toilet); slaapkamer van circa 22 m2 met vaste kastenwand; slaapkamer van circa 14 m2.

Bijzonderheden:
- Perceeloppervlakte 438 m2
- c.v. ketel lease (09-2012)
- zonneboiler
- 14 zonnepanelen
- houten tuinschuur + elektra

Lees meer...
Streetview