Henricus Hasekampsingel 51, 9617EV HARKSTEDE

Woonopp.

151 m2

Perceelopp.

1.019 m2

Omschrijving

Met trots presenteren wij: een parkvilla van de BUITENCATEGORIE!!!

Deze half vrijstaande, goed onderhouden en modern afgewerkte woning is echt iets bijzonders! Een prachtig lichte woonkamer met een luxe open keuken, twee slaapkamers en een tweede badkamer op de begane grond, een bijkeuken, de keurige vloer- en wandafwerking. Het geheel ademt luxe en comfort. Gelegen op een extra groot perceel van ruim 1.000 m² voelt het als vrijstaand wonen.

Maar het voornaamste selling point is de schitterende mega achtertuin! De beschutte ligging, het formaat…
Recentelijk is er nog een sfeervolle overkapping geplaatst. Er is een weids gazon, een fraaie vijver en een ruim zonneterras. Er is volop ruimte voor een zwembad, trampoline, voetbaldoel of dat grootse tuinfeest dat je altijd al hebt willen geven!

De woning is zowel geschikt voor een gezin (vier slaapkamers) als voor iemand die levensloopbestendigheid zoekt, gezien de aanwezigheid van een slaapkamer en een badkamer op de begane grond.

Het betreft ook een energiezuinige woning (EPA label A), er zijn 14 zonnepanelen (2022) en een zonneboiler geïnstalleerd.

Op loopafstand bevindt zich het multifunctioneel centrum de Borgstee, met voorzieningen als een lagere school, kinderopvang en sportzalen.

Laat deze parkvilla niet aan je neus voorbij gaan, het is de MOOISTE VAN DE STRAAT!

Indeling begane grond:
entree/gang; werkkamer/slaapkamer (circa 10 m²); toilet; stookruimte; woonkamer met luxe open keuken (totaal circa 48 m²) en een schuifpui naar de tuin; bijkeuken; slaapkamer van circa 13m² met een eigen badkamer; walk in closet van circa 4 m²;

Indeling verdieping:
overloop; slaapkamer van circa 14 m²; badkamer met douche, 2e toilet en wastafel; slaapkamer van circa 19 m²;

Bijzonderheden:
- kavel van ruim 1.000 m²
- woonoppervlakte 150 m²
- EPA label A, 14 zonnepanelen
- luxe keuken met o.a. inductiekookplaat, twee ovens, quooker,
- nieuwe pvc vloer begane grond (2023)

Lees meer...
Streetview