Henricus Hasekampsingel 5, 9617EV HARKSTEDE

Woonopp.

188 m2

Perceelopp.

533 m2

Omschrijving

Fraaie parkvilla op een ruime kavel (533 m2) met VIER SLAAPKAMERS, TWEE BADKAMERS, een riante achtertuin op het westen en een schitterende aangebouwde SERRE voor extra wooncomfort!

De parkvilla's zijn op een speelse manier geschakeld en kijken uit op een breed plantsoen met daarin een natuurspeelplaats en het multifunctionele gebouw de Borgstee (met o.a. lagere scholen).

Door het aantal slaapkamers en de ligging is dit een ideaal woonhuis voor een jong gezin! Maar ook voor ouderen die rustig en vrij willen wonen met toch wat levendigheid voor de deur is dit een uitgelezen mogelijkheid. Door de aanwezigheid van twee slaapkamers en een badkamer op de begane grond behoort geheel gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden.

De aangebouwde serre is een plaatje! Deze is onder andere voorzien van vloerverwarming en elektrische screens en sfeerverlichting. In het voorjaar en zomer zet je de serre geheel open en is dit een prachtige lounge- en chillruimte, in de herfst en winter is het riante comfortabele tuinkamer. Het gehele jaar door verzekerd van extra woongenot!

Door de aanwezigheid van twintig zonnepanelen, een zonneboiler en optimale isolatie is het tevens een energiezuinige woning (EPA label A).

Indeling begane grond: hal/entree; toilet; inloopkast met technische installaties; woonkeuken met een luxe keuken, totaal circa 22 m2; woonkamer van circa 25 m2 met gashaard; bijkeuken; slaapkamer van circa 13 m2; badkamer met douchevoorziening; slaapkamer van circa 13 m2; vanuit de keuken is er toegang tot de serre van 31 m2;

Indeling verdieping: overloop; slaapkamer van circa 22 m2; moderne badkamer met douche, ligbad (whirlpool), tweede toilet en vaste wastafel; slaapkamer van circa 14m2.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte: 188 m2; perceeloppervlakte: 533 m2
- vloerverwarming in woonkamer, keuken, toilet en serre
- luxe keuken met granieten aanrechtblad, inductie-kookplaat (2019), combi-oven, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, quooker;
- luxe sanitair
- houten schuur met elektra in achtertuin
- ruime oprit met plaats voor meerdere auto’s

Lees meer...
Streetview