Henricus Hasekampsingel 45, 9617EV HARKSTEDE

Woonopp.

144 m2

Perceelopp.

368 m2

Omschrijving

Fraaie parkvilla met een diepe achtertuin op het zuiden, een vergrote slaapkamer op de begane grond, een moderne keuken en dito sanitair. Twee ruime slaapkamers op de verdieping. Gelegen in een rustige maar ook levendige buurt op tien minuten van de stad Groningen!

De parkvilla's zijn op een speelse manier geschakeld en kijken uit op een breed plantsoen met daarin een natuurspeelplaats en het multifunctionele gebouw de Borgstee (met o.a. lagere school, kinderopvang en sportzaal). Een ideale locatie voor een jong gezin! Door de aanwezigheid van een slaapkamer op de begane grond is de woning ook uitstekend geschikt voor mensen die geheel gelijkvloers willen woning. Een tweede badkamer is hier eenvoudig te realiseren.

Het betreft een keurig afgewerkt huis. Door de aanwezigheid van vijf zonnepanelen en een zonneboiler is het tevens een energiezuinige woning.

Zeer rustig en beschut gelegen in een kindvriendelijke parkachtige woonomgeving!

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; stookruimte met zonneboiler en c.v. ketel (2015); woonkeuken (circa 22 m2) met moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur en een schuifpui naar de achtertuin; diepe inloopkast; woonkamer van circa 23 m2; bijkeuken; vergrote slaapkamer met heuse walk-in closet (garderoberuimte), totaal circa 19 m2; inpandige berging van circa 11 m2.

Indeling verdieping:
overloop; slaapkamer van circa 22 m2; slaapkamer van circa 14 m2; complete badkamer met tweede toilet, ligbad, douchevoorziening en badkamermeubel.

Bijzonderheden:
- fraaie circa 15 meter diepe achtertuin op het zuiden
- energiezuinige woning (vijf zonnepanelen, zonneboiler)
- c.v. ketel 2015
- vrijstaande houten schuur in de achtertuin

Lees meer...
Streetview