Henricus Hasekampsingel 2, 9617EW HARKSTEDE

Woonopp.

143 m2

Perceelopp.

270 m2

Omschrijving

Ruime twee-onder-één-kapwoning met garage in de fraaie woonwijk de Borgmeren op slechts tien kilometer van het centrum van de stad Groningen. Het bijzondere van deze dubbele woningen uit 2007 is de asymmetrische opzet: twee woningen maar met verschillende gevels. De te koop aangeboden helft is ruimer dan de naastgelegen helft voor wat betreft de woonkamer (aanbouw) en zolderruimte (erker).

Het betreft een echte gezinswoning met drie slaapkamers op de verdieping en een verrassend ruime zolder waar een vierde slaapkamer is gerealiseerd. De tuin rondom het huis vraagt weinig onderhoud en biedt op elk moment van de dag wel ergens zon en/of schaduw. De woning is ook onderhoudsarm (kunststof kozijnen) en tevens energiezuinig (EPA label A) door de aanwezigheid van zestien zonnepanelen.

Gelegen in een kindvriendelijke, parkachtige omgeving, met de lagere school, kinderopvang en sporthal op loopafstand, is dit bij uitstek een perfecte woning voor een jong gezin!

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; open keuken met een moderne Bruynzeelkeuken; bijkeuken (met aansluiting voor witgoed); tuingerichte woonkamer van circa 30 m2 met een schuifpui naar de achtertuin;

Indeling eerste verdieping:
overloop; badkamer met toilet, badkamermeubel en doucheruimte; drie slaapkamers van respectievelijk circa 9, 9 en 18 m2;

Indeling tweede verdieping: zolderruimte van circa 16 m2 met opstelling voor de c.v. ketel, witgoedaansluiting en veel handige bergruimte onder het schuine gedeelte; ruime vierde slaapkamer van circa 17 m2.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 143 m2, perceeloppervlakte 270 m2
- aangebouwde garage
- keuken met natuurstenen aanrechtblad, 5-pits kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast
- geheel voorzien van kunststof kozijnen
- 16 zonnepanelen aanwezig
- Energielabel A

Lees meer...
Streetview