Hendrik Werkmanstraat 6, 9791DL TEN BOER

Woonopp.

109 m2

Perceelopp.

341 m2

Omschrijving

Te koop: RUIM, LICHT en INSTAPKLAAR onder de rook van Groningen....

Op goede locatie gelegen staat deze in 2008 gebouwde ruime halfvrijstaande woning met aangebouwde garage, in het laatste uitbreidingsplan van Ten Boer. De woning, met garage en schuur, is zeer ruim van opzet en heeft een heerlijke tuin met veel privacy en is tevens voorzien van een fraaie overkapping.
De gehele woning is luxe en compleet in haar afwerking, en wordt keurig bewoond.
Op de 2e verdieping bereikbaar middels een vaste trap is thans een fitness ruimte aanwezig, maar met een kleine ingreep kan deze ook dienst doen als 4e en zelfs 5e slaapkamer.

De woning wordt geheel gestoffeerd verkocht.


INDELING:

Begane grond: Entree met toilet en meterkast; ruime woonkamer ; luxe open keuken met schiereiland en inbouwapparatuur; achterentree en tevens toegang tot het overdekte terras.

1e Verdieping: Overloop; 3 slaapkamers van respectievelijk 10m2 ,11m2 en 11m2; garderobe ruimte/ walkin closet; luxe ruime badkamer met ligbad, 2e toilet, wastafelmeubel en douchehoek.

2e Verdieping: Ruime zolderkamer met vloeroppervlakte van 42m2 ( 30m2 op 1,5 meter gemeten); witgoedaansluitingen ,cv opstelling en veel bergruimte achter de knieschotten.

Tevens garage en berging aanwezig


BIJZONDERHEDEN:

volledig gestoffeerd
walkin closet
airco op 1e verdieping
waterontharder
12 zonnepanelen/ label A
garage met elektrische deur en extra berging
overdekt terras
schilderwerk 2020
perceeloppervlakte 341 m2

Lees meer...
Streetview