Hamweg 60, 9617AT HARKSTEDE

Woonopp.

105 m2

Perceelopp.

447 m2

Omschrijving

Leuke starterswoning (helft van een dubbel) met vrijstaande garage (25 m2) en een diepe achtertuin op fietsafstand van de stad Groningen! Gelegen aan de rand van de dorpskern van Harkstede op een ruim perceel van maar liefst 447 m2. De woning heeft DRIE SLAAPKAMERS waarvan een op de begane grond.
Het woonhuis is altijd zorgvuldig bewoond en prima onderhouden

Aan de achterzijde biedt de woning verrassend veel privacy. Vanuit de aangebouwde serre is er een fraai uitzicht op de diepe achtertuin.

Op loopafstand bevindt zich het centrum met winkelvoorzieningen. Ook de sportvelden (voetbal en tennis) zijn in de directe nabijheid. Lagere scholen en kinderopvang zijn aanwezig in het multifunctionele gebouw de Borgstee.

Een uitgelezen kans voor zowel de starter, een gezin, of iemand die gelijkvloers wil wonen, op circa tien kilometer van de Martinitoren!

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; kelderruimte; woonkamer; slaapkamer van circa 9 m2;. Er is een net keukenblok aanwezig met kookplaat, afzuigkap en spoelbak; berging, in gebruik als bijkeuken. Hier hangt tevens de c.v ketel (2015).

Indeling verdieping:
overloop; badkamer met douchevoorziening; slaapkamer van circa 8,5 m2; slaapkamer van circa 10 m2
(gemeten op 1,5 meter, vloeroppervlakte is dus aanmerkelijk groter!).

Bijzonderheden:
- aangebouwde serre/veranda
- ruime oprit/parkeergelegenheid voor meerdere auto's
- vrijstaande houten garage/schuur (circa 25 m2)

Lees meer...
Streetview