Hamweg 55, 9617AR HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 279.900 kosten koper

Woonopp.

101 m2

Perceelopp.

2.152 m2

Omschrijving

TE KOOP: RUST EN RUIMTE OP PRACHTIGE LOCATIE

Vrij wonen aan het natuurgebied Duurswold met de voorzieningen direct binnen handbereik! Dat kan in dit vrijstaande woonhuis met grote schuur net buiten de bebouwde kom van Harkstede. Gezien de ligging, op minder dan een kilometer van de dorpskern, is deze woning een uitgelezen kans voor mensen die landelijk willen wonen in combinatie met de aanwezigheid van school- en winkelvoorzieningen in de directe nabijheid.

De eerste oorsprong van de woning is omstreeks 1896, en is in de loop der jaren verbouwd, uitgebouwd en vernieuwd naar de huidige maatstaven.
Alles speelt zich op nummer 55 af op de begane grond, waardoor de woning ook levensloopbestendig genoemd kan worden.
De woning is altijd goed onderhouden en met liefde bewoond. De knusse leefkeuken is in het hart van de woning gelegen en vanuit de ruime gezellige woonkamer is er werkelijk een prachtig landelijk weids uitzicht over de landerijen.

Dit alles onder de rook van Groningen, UNIEK!


Indeling begane grond woonhuis:

Zij- entree in bijkeuken met witgoedaansluitingen en cv-opstelling; hal; toilet; 3 slaapkamers van respectievelijk 13, 13 en 9 m2; badkamer met inloopdouche en wastafel; woonkeuken met luxe keuken opstelling; woonkamer; studeer/slaapkamer; bergzolder middels vlizotrap te bereiken.

Op het perceel bevinden zich tevens een blokhut en ruime schuur.

Bijzonderheden:

- Locatie
- Toilet en badkamer vernieuwd (2015)
- Geheel voorzien van dubbelglas en isolatie
- 1511 m2 eigen grond
- keurige staat van onderhoud
- CV ketel Nefit ( 2009) eigendom
- Ouderdomsclausule van toepassing

Lees meer...
Streetview