Hamweg 45, 9617AP HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 249.500 kosten koper

Woonopp.

125 m2

Perceelopp.

938 m2

Omschrijving

Ben je op zoek naar: een karakteristiek vrijstaand woonhuis met een ruime garage, schuur – en of hobbyruimte? Gelegen binnen een straal van tien kilometer van Groningen? Privacy rondom het huis? Winkel-, school- en sportvoorzieningen binnen handbereik? Een mogelijkheid om een woning naar eigen smaak en inzicht te moderniseren? HIER IS JE KANS!!

Dit vrijstaande woonhuis is fraai gesitueerd op een ruime kavel (938 m2) met veel ruimte naast en achter het huis. De aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond maakt dat geheel gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden behoort. De woonkamer en eetkamer zijn op eenvoudige wijze samen te voegen waardoor er een riante living ontstaat van ruim 40 m2! Kom eens langs en beoordeel de enorme potentie van deze woning!

Indeling begane grond:
hal/entree; woonkamer van circa 15,8 m2; eetkamer van circa 24,8 m2; voormalige kelderruimte met c.v. opstelling; dichte keuken van circa 10 m2 met een net keukenblok; slaapkamer van circa 9 m2; tussenhal; toilet; badkamer met een douchevoorziening en een wastafel; aanbouw met achter-entree/hal; badkamer met ligbad, vaste wastafel en witgoedaansluiting;

Indeling verdieping:
overloop met bergruimte; slaapkamer van circa 10,1 m2 (vloeroppervlakte 17,4 m2); slaapkamer van circa 9 m2 (vloeroppervlakte 13,2 m2);

De garageruimte heeft een smeerkelder en een aparte werkplaats, totaal circa 38 m2. De garage heeft een kap waardoor hier ook nog extra bergruimte aanwezig is.

Bijzonderheden:
- Perceeloppervlakte 938 m2
- Woonoppervlakte 125 m2
- Glazen Kasruimte 18 m2

Lees meer...
Streetview