Hamweg 4, 9617AS HARKSTEDE

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

868 m2

Omschrijving

Op een mooie centrumlocatie in Harkstede gelegen helft van een dubbel woonhuis met grote SCHUURRUIMTE! Dit verrassende object met VIER SLAAPKAMERS is gelegen op een ruim perceel van totaal 868 m2. De vrijstaande ruime schuur (circa 10 x 6 meter) met water-, gas- en elektra-aansluiting biedt talloze gebruiksmogelijkheden: hobbyruimte, werkplaats, praktijkruimte, opslagruimte, vul zelf maar in...

Het woonhuis is zeer fraai afgescheiden van het naastgelegen adres. Het is wonen in een twee-onder-een kap met de beleving van vrijstaand wonen! Dus ook voor mensen die eigenlijk zoeken naar een vrijstaande woning is dit een prima alternatief!

Door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond behoort ook geheel gelijkvloers wonen tot de mogelijkheden.

Het huis is door de jaren heen trouw onderhouden. Recentelijk zijn in het voorhuis drie nieuwe kunststoffen kozijnen geplaatst (2018). Aan de voorzijde is een kunststof dakkapel aanwezig. Het platte dak van de aanbouw is in 2011 vernieuwd en kan nog jaren mee. De voor- en zijgevel zijn geheel opnieuw gevoegd.
De c.v. ketel is in 2015 vernieuwd. De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing.

De voorzijde van de woning doet niet vermoeden hoeveel inpandige ruimte (150 m2 woonoppervlakte!) aanwezig is. Dit komt niet alleen door de aanbouw op de begane grond, maar ook door de ruime dakkapel aan de achterzijde. Ook de bovenverdieping (met drie slaapkamers, een tweede badkamer en een bergzolder) is verrassend groot!

Indeling begane grond:
zij-entree/hal; toilet en kelderruimte; L-vormige woonkamer met half open keuken (vloerverwarming); bijkeuken; slaapkamer van circa 18 m2 met badkamer (ligbad, doucheruimte, tweede toilet, badkamermeubel, vloerverwarming);

Indeling verdieping:
overloop; eenvoudige tweede badkamer; slaapkamer van 13 m3; slaapkamer van circa 12 m2; slaapkamer van circa 8 m2; ruime bergzolder via vlizotrap bereikbaar.

Lees meer...
Streetview