Hamweg 27-A, 9617AP HARKSTEDE

Woonopp.

170 m2

Perceelopp.

688 m2

Omschrijving

Op 10 kilometer van het centrum van de stad Groningen gelegen "instapklare" vrijstaande woning met multifunctionele schuur (circa 40 m2). Met vier slaapkamers en een ruim perceel is dit een ideale gezinswoning voor mensen op zoek naar een rustige woonomgeving met stadse voorzieningen in de directe nabijheid.

De gehele woning is vanaf 2014 volledig gemoderniseerd. Het resultaat is een hoogwaardig afgewerkt en zeer comfortabel woonhuis. De ruime tuin achter de woning zorgt voor de nodige rust en privacy. De schuur kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt.

Indeling begane grond:
Entree/hal; ruim toilet met urinoir; woonkeuken (circa 25m2) met een luxe kookeiland; openslaande deuren naar het terras; kelder van circa 6,5 m2; woonkamer van circa 30 m2; badkamer met ligbad, badkamermeubel, inloopdouche met 2 douches; bijkeuken van circa 17,5 m2 met witgoedaansluitingen en wastafel; achterentree.

Indeling verdieping:
overloop; toilet; drie slaapkamers van respectievelijk circa 9 m2, 9 m2 en 13m2 (gemeten op 1,5 m, vloeroppervlakte aanzienlijk groter); via een vaste trap in de bijkeuken is nog een vierde slaap/studeerkamer bereikbaar.

Bijzonderheden:
- hoogwaardige afwerking gehele woning: badkamer/toilet/keuken/dakkapel/goten/ cv- installatie/ meterkast en leidingwerk /isolatie/ tegelwerk/wand- en plafondafwerking/kozijnen/beglazing/vloeren/deuren en nog veel meer vanaf 2014 vernieuwd.
- schilderwerk 2017/2018
- vrijstaande schuur 40 m2

Lees meer...
Streetview