Hamplaats 35, 9791CN TEN BOER

Woonopp.

77 m2

Perceelopp.

99 m2

Omschrijving

TE KOOP: UNIEKE NIEUWBOUW TUSSENWONING onder de rook van Groningen.

Uniek aanbod voor een grote doelgroep: starters, kleine huishoudens en/of ouderen!

Nieuwbouw | gasloos | aardbevingsbestendig | onderhoudsarm | slaap- en badkamer op de begane grond.

Aan de Hamplaats in Ten Boer gelegen tussenwoning , deel uitmakend van een project met 24 herbouwde woningen, waarvan de oplevering begin 2021 heeft plaatsgevonden. De nieuwbouwwoningen zijn gerealiseerd op de oude locatie en voldoen volledig aan de huidige bouwnormen en zijn klaar voor de toekomst! Onder meer voorzien van een warmtepomp, HR++ glas, kunststof kozijnen en optimale isolatie.

De woning is voorzien van pvc vloeren, een volledige badkamer met douchehoek, toilet en wastafel en een moderne eenvoudige keukenopstelling ( geen vaatwasser aanwezig). Plafonds afgewerkt met 'Agnes' plafondplaten, wanden voorzien van vliesbehang en de gehele woning is voorzien van luxaflex raambekleding.

Voor deze woning is in het ontwerp een slaapkamer van circa 11m² en een badkamer op de begane grond gerealiseerd, hierdoor is de woning volledig levensloopbestendig!

INDELING BEGANE GROND:
hal/entree met trapopgang; woonkamer (circa 25m²) keuken; bijkeuken/zij entree met witgoedaansluitingen en de opstelling voor de technische installatie; slaapkamer circa 11 m2; badkamer met douche, toilet en wastafel.

INDELING EERSTE VERDIEPING:
overloop; bergruimte onder schuine dak; slaapkamer van circa 13 m² met toegang tot buitenruimte en de warmtepomp opstelling.

BIJZONDERHEDEN:
- gasloos, onderhoudsarm en energiezuinig
- EPA label A
- slaap- en badkamer op de begane grond
- opname niet zelfbewoning clausule in koopovereenkomst (geen vragenlijst en lijst van zaken)
- Leveringsakte: Emmius Notarissen Ten Boer

Lees meer...
Streetview