Hamplaats 1, 9791CM TEN BOER

Woonopp.

66 m2

Perceelopp.

135 m2

Omschrijving

Vanaf 7 maart worden de aanvragen voor een bezichtiging op een reservelijst geplaatst. Dit in verband met het grote aantal aanvragen voor bezichtiging.

Uitstekend geschikt voor starters, kleine huishoudens en/of ouderen!

Aan de Hamplaats in Ten Boer gelegen hoekwoning, deel uitmakend van een project met 24 herbouwde woningen, waarvan de oplevering begin 2021 heeft plaatsgevonden. De nieuwbouwwoningen zijn gerealiseerd op de oude locatie en voldoen volledig aan de huidige bouwnormen en zijn klaar voor de toekomst! Onder meer voorzien van een warmtepomp, HR++ glas, kunststof kozijnen, zestien zonnepanelen en een optimale isolatie.

Voor deze woning is in het ontwerp een slaapkamer van circa 7 m² en een badkamer op de begane grond gerealiseerd, hierdoor is de woning volledig levensloopbestendig!

Als een als een van de enige heeft deze hoekwoning een oprit met mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein!

De gehele woning is voorzien van moderne pvc-vloeren, een volledige badkamer met douchehoek, toilet en wastafel en een moderne keukenopstelling.

INDELING BEGANE GROND:
hal/entree met trapopgang; tuingerichte woonkamer met open keuken (totaal circa 24 m²); slaapkamer circa 7 m2; toegang tot badkamer met douche, toilet en wastafel; bijkeuken/zij entree met witgoedaansluitingen en de opstelling voor de technische installatie.

INDELING EERSTE VERDIEPING:
overloop; bergruimte onder schuine dak; slaapkamer van circa 13 m² met toegang tot buitenruimte en de warmtepomp-opstelling.

BIJZONDERHEDEN:
- parkeren op eigen terrein
- gasloos, onderhoudsarm en energiezuinig (16 zonnepanelen), EPA label A++
- slaap- en badkamer op de begane grond
- opname niet zelfbewonings clausule in koopovereenkomst

Lees meer...
Streetview