Grotestraat 31, 9781HB BEDUM

Woonopp.

200 m2

Perceelopp.

388 m2

Omschrijving

Uniek karakteristiek vrijstaand woonhuis uit 1905 gelegen in een van de oudste straten in het hart van Bedum, met royale tuin op het zuiden en achterom waar zich voldoende parkeergelegenheid bevindt.
De woning staat al meer dan een eeuw trouw naast de Maranathakerk en biedt ook al net zo lang uitzicht op de bekende Schaive toorn, alsof de tijd heeft stilgestaan.
De achtergevel geeft het idee dat het om een Zaans huis gaat, een verrassend leuk detail!
Een aangename verrassend ruime woning met sfeer en veel authentieke elementen, die het verdient om met liefde bewoond te worden.
De woning biedt naast wonen genoeg ruimte voor hobby's of werken aan huis.

Indeling begane grond:
Entree; woonkamer van circa 34m2; half open keuken van circa 10m2 met massief houten keukenblok; gang; slaapkamer van circa 20m2 met bedstee; slaapkamer van circa 11m2; badkamer met douchevoorziening; toilet; bijkeuken met witgoedaansluiting; vanuit de gang is er toegang tot de tuin; tuin op het zuiden met achterom van circa 160m2; schuur circa 15m2.
Indeling verdieping:
Overloop; toilet; 2 slaapkamers van 15 m2 (op 1,5m hoogte gemeten !); grote zolderruimte van circa 25m2 met een nokhoogte van 3,6m (op 1,5m hoogte gemeten !) welke nog naar eigen idee kan worden benut.

Bijzonderheden:
- perceeloppervlakte 388m2
- woning wordt centraal verwarmd (c.v. ketel 2008)
- dubbele beglazing
- veel authentieke details

Lees meer...
Streetview