Grote Beerstraat 450, 9742SP GRONINGEN

Woonopp.

126 m2

Perceelopp.

174 m2

Omschrijving

TE KOOP: MODERN, RUIM EN INSTAPKLAAR....

ROYALE EENGEZINSWONING met diepe achtertuin op het zuiden, vrijstaande berging en achterom. Het betreft hier een zeer ruime en moderne woning in de wijk Paddepoel-zuid welke GEHEEL GESTOFFEERD wordt verkocht.

De Living is tuingericht en voorzien van openslaande deuren naar het zonneterras. De open keuken heeft een strakke opstelling van 'Bruynzeel' en is in modern, hoogglans wit, uitgevoerd.
De woning heeft op de eerste verdieping 3 slaapkamers, een moderne badkamer met ligbad en tweede toilet.
Op de tweede verdieping, middels vaste trap te bereiken, met ruim 35 m2 aan vloeroppervlak is er nog volop gelegenheid voor een eigen invulling, tevens zijn hier de witgoedaansluitingen en cv-opstelling aanwezig.
Achter de woning bevindt zich een diepe tuin, fraai aangelegd zonneterras met bloemenbordes en grasveldje op het ZUIDEN, welke tevens is voorzien van een berging en achterom.

Kortom: een aantrekkelijk ruim woonhuis gelegen in een vernieuwde moderne woonwijk nabij de faciliteiten, centrum stad en uitvalswegen, geschikt voor bijvoorbeeld een groot gezin of werken aan huis.


INDELING:

Begane grond: Entree; hal; meterkast; modern hangtoilet met fonteintje; royale tuingerichte woonkamer met veel lichtinval door de grotendeels glazen achtergevel met hierin openslaande tuindeuren; open keuken in en strakke witte opstelling; voorraad kast; trapopgang.

Eerste verdieping: overloop met schuifdeur; drie slaapkamers van circa 14, 11 en 8 m²; moderne badkamer voorzien van vloerverwarming, inbouw spots en speakers, ligbad, douche, tweede toilet en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: middels een vaste trap is de zeer royale zolderverdieping te bereiken. De c.v. opstelling en wasmachine aansluiting zijn hier ook aanwezig.


KENMERKEN:

- bruynzeel keuken
- gehele woning voorzien van spac wand en plafondafwerking
- massief houten vloer (beganegrond)
- intergas HR-combiketel 2008
- geheel gestoffeerd
- electrisch zonnescherm achtergevel

Lees meer...
Streetview