Groene Zoom 64, 9791BD TEN BOER

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

212 m2

Omschrijving

De ruime hoekwoning met een perceelgrootte van 415m² heeft veel lichtinval, vijf royale slaapkamers, studeerkamer, berging en op 15 meter afstand van de tuin een garagebox.

Het is prachtig gelegen nabij het Ten Boersterbos met vrij uitzicht aan de voorzijde over een groenveld en een ruime tuin op het zuidwesten gelegen met sfeervolle veranda en veel privacy. De hoekwoning ligt in een zeer kindvriendelijke woonwijk waar veel aandacht is besteed aan groenvoorzieningen.

De indeling is als volgt;
entree, gang, meterkast, toilet, bergkast, woonkamer met een gaskachel (er is CV in het hele huis) en openslaande deuren naar de veranda en tuin, open keuken, bijkeuken met witgoed aansluiting, toegang naar de tuin en naar de grote berging.

Eerste verdieping;
overloop met vier slaapkamers en een badkamer voorzien van wastafel/douchehoek/ligbad.

Tweede verdieping;
voorzien van een grote dakkapel, waardoor op de vijfde slaapkamer veel lichtinval is ontstaan. Naast de vaste kasten op de slaapkamer en de bergruimte achter de knieschotten bevindt zich er ook een extra studeerkamer.

Binnen enkele minuten bent u in de gezellige dorpskern van Ten Boer, maar ook snel op de uitvalswegen. Alle voorzieningen die u wenst zijn dichtbij, zoals basisscholen en winkels. De stad Groningen ligt op 10 autominuten rijden en zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en fietspaden.

Lees meer...
Streetview