Gaykingastraat 12, 9791CH TEN BOER

Woonopp.

115 m2

Perceelopp.

555 m2

Omschrijving

TE KOOP: VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE EN BESLOTEN TUIN !

In het dorp Ten Boer aan de Gaykingastraat ligt deze fraaie vrijstaande woning (bouwjaar 1959) met aangebouwde stenen berging, vrijstaande garage en een besloten royale tuin.
De achtertuin, met achterom en ligging op het zuid- westen is verrassend ruim. Onderhoud zowel binnen als buiten is goed, wel dient men rekening te houden met enige modernisering voor wat betreft de keuken en het sanitair.

Binnen 150m bent u in de gezellige dorpskern van Ten Boer. Alle voorzieningen die u wenst liggen dichtbij, zoals basisscholen en winkels. De stad Groningen ligt op 10 autominuten rijden en zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en fietspaden.

De indeling is als volgt:
Begane grond: eigen oprit, entree, toilet, kelder, woonkamer met toegang naar de tuinkamer, dichte verzorgde keuken, bijkeuken met witgoed aansluiting en aangebouwde stenen berging.

Eerste verdieping: overloop, badkamer met douche en wastafel, 3 slaapkamers van respectievelijk circa 8m², 8m² en 10m², waarvan een mogelijkheid heeft naar het balkon van circa 8m² aan de achterkant van de woning.

Tweede verdieping: de zolderberging is door middel van een vlizotrap te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:
- CV- combiketel bouwjaar 2020
- Deels kunststof kozijnen en goten
- Perceeloppervlakte 555 m²
- Tuinkamer

Lees meer...
Streetview