Gangboord 34, 9733GC GRONINGEN

Woonopp.

88 m2

Omschrijving

Riant appartement op de eerste etage met DRIE volwaardige SLAAPKAMERS, een MODERNE KEUKEN, een VERNIEUWDE BADKAMER en een ruim balkon op het westen met een prachtige vrij uitzicht aan de achterzijde. Echt een verrassend leuk plekje!

Het appartement is met 88 m2 woonoppervlakte zeer ruim bemeten. Maar dan heb je ook drie slaapkamers, een woonkamer van 24 m2 en een woonkeuken van 12 m2. Ook het balkon is extra groot, je kunt hier prima met meerdere personen genieten van de middag- en avondzon.
De keuken is grotendeels in 2016 vernieuwd en het sanitair is super netjes en gemoderniseerd (badkamer in 2014, toilet in 2017). Volledig voorzien van dubbele beglazing en een nieuwe c.v. ketel (2019) zit je er hier comfortabel en warmpjes bij (EPA label B)!
Een uitgelezen kans voor een starter en/of gezin die op zoek zijn naar een ruim en instap-klaar appartement.

Indeling: afgesloten entree met intercom en trapopgang naar eerste verdieping:

Indeling appartement:
entree/hal, woonkamer van circa 24 m2 met toegang tot de eetkeuken van circa 12m2; vanuit de keuken bereik je een ruim balkon op het westen met vrij uitzicht. Vanuit een tweede hal zijn de badkamer (luxe betegeld en voorzien van douche en een badkamermeubel), het toilet, de wasruimte en twee slaapkamers van respectievelijk circa 9 en 14 m2 bereikbaar. De derde slaapkamer (circa 12 m2) is bereikbaar vanuit de hal/entree.

Bijzonderheden:
- keuken met fornuis (gaskookplaat en oven), magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser;
- actieve en financieel gezonde VvE (maandelijkse bijdrage € 126,86);
- geheel voorzien van dubbele beglazing;
- cv-ketel Intergas 2019 (eigendom);
- EPA label B
- berging op de begane grond;
- voldoende parkeergelegenheid;

Lees meer...
Streetview