Froukemaheerd 72, 9736RE GRONINGEN

Woonopp.

152 m2

Perceelopp.

274 m2

Omschrijving

TE KOOP, RUIME MODERNE 2/1 KAP WONING MET GARAGE, CARPORT, UITBOUW EN FRAAIE BESLOTEN TUIN.

Wij bieden aan een zeer ruime uitgebouwde twee onder een kap woning met maar liefst 7 KAMERS en een garage.

De fraaie keuken met riant kookeiland en wandopstelling ligt in het centrum van de woning. Aan de straatkant bevindt zich het eetgedeelte en de woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een ruime tuin/tv kamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 royale slaapkamers en de badkamer met ligbad en tweede toilet. Op de bovenste verdieping, bereikbaar middels een vaste trap, zijn twee dakkapellen aangebracht, waardoor er ook op deze verdieping twee ruime kamers aanwezig zijn, waarvan een dienst doet als kantoor.
De diverse fruitbomen en de heerlijke veranda in de fraai aangelegde besloten tuin op het zuiden completeren het geheel. De beschutte tuin is via de grote tuindeuren te bereiken.

Wonen met een groot gezin en/of werken vanuit huis behoren tot de de mogelijkheden.

LIGGING:
De woning is gelegen in een mooie groene omgeving. Aan de voorzijde is vrij uitzicht, en de straat is ruim van opzet waardoor je veel privacy ervaart.
Met het Kardinge gebied op loopafstand, de gezellige Groninger binnenstad makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of in slechts 20 minuten fietsen, is deze locatie TOP te noemen. Op loopafstand zijn verschillende scholen en winkels aanwezig.
Sportcentrum Kardinge is een sportcomplex, op loopafstand gelegen in het gelijknamige gebied. In het complex, dat een opvallend uiterlijk heeft, bevindt zich o.a. de ijsbaan van Groningen, een subtropisch zwembad, een wedstrijdzwembad, een school, 3 sportzalen, een ijshockeyhal en een squashbaan. Tevens is er een bowling en kart baan, klim en ski centrum en zijn er nog veel meer activiteiten te vinden.

INDELING:
Begane grond: Hal/entree, provisiekast, toilet met fonteintje; ruime woonkamer met open keuken, kookeiland en wandopstelling; tuinkamer van ca 21 m2 met deuren naar de tuin; garage; bijkeuken met achterentree.
1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk circa 14, 11 en 10 m2, badkamer met ligbad, wastafelmeubel, douche en 2e toilet
2e verdieping: Overloop, bergruimte en 2 slaapkamers van resp 12 en 7 m2, waarvan een momenteel in gebruik als kantoor. Op deze verdieping zijn 2 dakkapellen aangebracht, waardoor er ook op deze verdieping veel ruimte is gecreëerd.

INFORMATIE:
- CV Ketel ( vaillant, bouwjaar 2019 eigendom)
- 7 Kamers
- kookeiland
- geen aardbevingsschade
- twee dakkapellen
- fruitbomen in besloten tuin met veranda
- gehele woning voorzien van dubbele beglazing
- aanvaarding in overleg

Lees meer...
Streetview