Framaheerd 10, 9737NL GRONINGEN

Woonopp.

116 m2

Perceelopp.

114 m2

Omschrijving

GEZIEN HET GROTE AANTAL REACTIES DIE WIJ INMIDDELS HEBBEN ONTVANGEN WORDEN VANAF VRIJDAG 2 APRIL NIEUWE AANVRAGEN VOOR BEZICHTIGING OP EEN RESERVE-LIJST GEPLAATST.

Op zoek naar een nette gezinswoning met minstens drie slaapkamers, een moderne keuken en een complete badkamer? Heb je jonge of opgroeiende kinderen die graag naar buiten gaan en sportief zijn aangelegd? Sla hier je slag!

Deze keurige gezinswoning is fraai gelegen voorin in Beijum-Zuid. Op een steenworp afstand van het recreatiegebied Kardinge maar ook vlakbij de uitvalswegen (oostelijke ringweg). Veel groen in de directe omgeving en voor de jongste jeugd is er op de achtergelegen binnenplaats een eigen speelgelegenheid.

De woning is in de afgelopen jaren super netjes bewoond en is strak afgewerkt voor wat betreft de vloeren en wanden (stucwerk). Er zijn drie volwaardige slaapkamers op de eerste verdieping en de tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. De zolderverdieping is multifunctioneel: geschikt als vierde slaapkamer, hobbykamer of studeerkamer...

Er is een fijne beschutte achtertuin met daarin een houten berging. Er is ook een achterom, handig als je een motor of scooter hebt.

Indeling begane grond:
entree/hal; toilet; woonkamer met open keuken, totaal circa 34 m2; bijkeuken van circa 6 m2;

Indeling eerste verdieping:
Overloop; slaapkamer van circa 10 m2 met grote inloopkast; slaapkamer van circa 10 m2; slaapkamer van circa 13 m2; badkamer met tweede toilet, hoekbad, douche en wastafel;

Indeling tweede verdieping: multifunctionele ruimte van circa 25 m2 met witgoedaansluiting, cv-ketel opstelling, geschikt als vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:
- volledig voorzien van dubbele beglazing
- EPA label C
- houten vloerdelen begane grond, verdiepingen laminaat
- c.v. ketel 2012 (lease)
- houten berging in achtertuin

Lees meer...
Streetview