Florakade 424, 9713ZM GRONINGEN

Woonopp.

80 m2

Omschrijving

Op de derde etage gelegen modern gemeubileerd appartement met prachtig uitzicht over het van Starkenborghkanaal en de Oostersluizen. Het appartement is voorzien van 2 royale slaapkamers en 2 zonnige balkons. De Florakade is gunstig gelegen zowel ten opzichte van het centrum als de uitvalswegen (richting Delfzijl en de ringweg). In de directe nabijheid zijn diverse winkelvoorzieningen. Voor het appartementencomplex kunt u parkeren. Er is een fietsenberging achter het complex.

indeling:
Afgesloten portiek met intercomsysteem; trapportaal naar de derde etage;

Entree; toilet; sfeervolle woonkamer (kamer-en-suite) van circa 37m2; tussenhal met ruime inloop garderobekast; twee slaapkamers van circa 12m2; dichte keuken met voorzieningen; vernieuwde badkamer met douche en wastafel; ruim balkon aan achterzijde op zuid-westen. en aan de voorzijde op noord-oosten.

De woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer; hal en keuken plavuizenvloer; het geheel is een gestuct en in lichte kleurstelling uitgevoerd; het appartement word verwarmd middels een c.v. combiketel en is grotendeels voorzien van dubbel glas.

Er is tevens de beschikking over een berging van circa. 6m2.

Bijzonderheden:
- Huursom is exclusief gas, water en elektra, internet.

Verhuurvoorwaarden:
- Geen kamergewijze bewoning toegestaan
- Huurperiode minimaal 1 jaar
- Huurbetaling via automatische incasso
- Borgsom € 1.000,-
- Huurder dient vast dienstverband of minimaal een jaarcontract bij ingang huur te hebben
- Huurder dient voldoende inkomen te genereren (maandelijks 4 keer de huursom).

Lees meer...
Streetview