Fazanthof 51, 9791GB TEN BOER

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

575 m2

Omschrijving

Het huis en de ligging van de Fazanthof 51 is 'natuurlijk' ideaal!
Deze goed onderhouden helft van een dubbel woonhuis met garage en carport heeft een ligging aan de rand van het dorp Ten Boer met een magnifiek uitzicht over landerijen en heeft een perceelgrootte van 575m². De grote tuin met zonneterrassen en een vijver grenst aan de landerijen met prachtige uitzichten over het weidse Groninger landschap. Tijdens de bouw is de woning speels & eigentijds vormgegeven met o.a. een slaapkamer op de begane grond waardoor de woning verrassend ruim is. Dan kun je het zeker ideaal noemen!

De indeling is als volgt:
Begane grond: eigen oprit/parkeerplaats voor of onder de carport, entree, compacte hal, meterkast, modern toilet, sfeervolle woonkamer circa 32m² met verschillende vloerniveaus en een open haard, een slaap- of werkkamer circa 12m², dichte keuken circa 10m² met toegang naar de tuin, bijkeuken met witgoedaansluiting en doorgang naar de garage met bergzolder.

Eerste verdieping:
overloop met drie slaapkamers en een moderne badkamer met vloerverwarming, 2e toilet, wastafel en douche.

Zowel jong als oud voelt zich in de woonwijk uitstekend thuis, het wordt als een plezierige woonomgeving ervaren door de combinatie van rust en gezelligheid. De woonwijk kenmerkt zich door het vele groen en de kindvriendelijke hofjes waar alleen bestemmingsverkeer komt.
Binnen enkele minuten bent u in de gezellige dorpskern van Ten Boer, maar ook snel op de uitvalswegen. Alle voorzieningen die u wenst liggen dichtbij, zoals basisscholen en winkels. De stad Groningen ligt op 10 autominuten rijden en zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en fietspaden.

Lees meer...
Streetview