Fazanthof 49, 9791GB TEN BOER

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

260 m2

Omschrijving

Aan de rand van het dorp, met de landerijen en een magnifiek uitzicht in de achtertuin.

Op een schitterende plek ligt deze goed onderhouden geschakelde woning met garage!
De woning is door de speelse indeling en door de niveauverschillen erg sfeervol. Mede doordat er op de begane grond een woonkeuken is gecreëerd. De besloten zonnige tuin grenst aan de landerijen met prachtige uitzichten over het weidse Groninger landschap.

De woonwijk kenmerkt zich door het vele groen en de ligging nabij de weilanden. Fazanthof is een rustig en een kindvriendelijk hofje waar alleen bestemmingsverkeer komt. Er is in de straat voldoende parkeergelegenheid. De basisschool ligt op loopafstand.

Ten Boer heeft alle basisvoorzieningen, goede sportvoorzieningen en een winkelcentrum. De stad Groningen ligt op 10 autominuten rijden en zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en fietspaden.

De indeling is als volgt:
entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, sfeervolle woonkamer circa 32m² op twee- niveaus met een open haard, een woonkeuken met kookeiland van circa 22m² met diverse apparatuur en toegang naar de tuin, bijkeuken met witgoed aansluiting en toegang naar de garage met bergzolder.

1ste verdieping:
overloop met 3 slaapkamers waarvan 1 met een knusse hoogslaper, moderne badkamer met wastafelmeubel, 2e toilet en douche.

Lees meer...
Streetview