Fazanthof 10, 9791GC TEN BOER

Woonopp.

197 m2

Perceelopp.

304 m2

Omschrijving

TE KOOP: ROYALE "TWEE ONDER EEN KAP WONING" onder de rook van Groningen

NIEUW, MODERN en INSTAPKLAAR.....

Op mooie rustige locatie in Ten Boer bieden we te koop aan deze, recent door GEVEKE Bouw & Ontwikkeling NIEUW opgeleverde, FRAAIE " bak van een twee onder een kapper", aardbevingsbestendig, gasloos en onderhoudsarm.

EXTRA OPTIES als o.a. de extra vierkante meters uitbouw hebben geresulteerd in een RIANTE woonkamer van maar liefst 33m², een moderne keuken met groot KOOKEILAND en wandopstelling, eetkamer gedeelte en een berging/bijkeuken met achtertree. Een middels vaste trap te bereiken ruime zolderkamer met toegang tot een onbenoemde ruimte welke geheel is voorbereid op een 2E BADKAMER mogelijkheid (geheel technisch voorbereid en naar eigen inzicht te realiseren) of 5e slaapkamer..... en nog VEEL MEER.

DE WONING telt maar liefst bijna 200 M2 WOONOPPERVLAKTE, en dat voel je bij binnenkomst, "wat een heerlijke ruimte".
De ruime woonkamer bevindt zich aan de straatzijde, de meer dan royale leefkeuken met riant kookeiland en openslaande deuren aan de tuinzijde van de woning.
Op de eerste verdieping tref je naast 3 ruime slaapkamers een luxe badkamer met 2e toilet, wastafelmeubel en inloop douche. Op de tweede verdieping, middels vaste trap te bereiken een vierde slaapkamer plus de 2e badkamer mogelijkheid ( onder constructie) of zelfs een 5e slaapkamer.
De gehele woning is voorzien van strakke PVC vloeren, moderne raambekleding, strakke wand en plafond afwerking en zelfs de tuin en het terras zijn inmiddels aangelegd.....INSTAPKLAAR!

De woning is GASLOOS en AARDBEVINGSBESTENDIG gebouwd en is geheel voorzien van vloerverwarming.

Het dorp Ten Boer ligt op circa 10 autominuten van de stad Groningen en heeft een rijk verenigingsleven, talrijke sportvoorzieningen, scholen en winkels. Daarnaast heeft het dorp een goede aansluiting middels het openbaar vervoer richting Groningen en Delfzijl. De woning is gelegen op loopafstand van het Ten Boersterbos en de historische Stadsweg.

INDELING
Begane grond: entree; hal; toilet; trapkast, woonkamer met open keuken; bijkeuken met achterentree ( totaal begane grond circa 98 m² !!!)

1ste Verdieping: overloop; 3 slaapkamers van respectievelijk circa 12 m², 14 m² en 18 m² waarvan 1 met ruime inloopkast; berging; luxe badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche en 2e toilet.

2e Verdieping: middels vaste trap; 1 slaapkamer circa 24 m²; kast/ garderobe; onbenoemde ruimte, mogelijkheid 2e badkamer (techniek aanwezig) of 5e slaapkamer.


KENMERKEN
- NIEUWBOUW, gasloos en aardbevingsbestendig
- 4 slaapkamers
- mogelijkheid 2e badkamer (techniek inmiddels aanwezig) of 5e slaapkamer
- waterontharder
- elektrische CV met boiler
- geheel vloerverwarming
- kunststof kozijnen, ramen en deuren ( onderhoudsarm)
- HR++ beglazing
- gehele woning voorzien van duurzame PVC vloeren (2022)
- tuin, terras en schuttingen (2022)
- energielabel A
- parkeren op eigen terrein (meerdere auto's)

Lees meer...
Streetview