Emmerwolderweg 6, 9791JA TEN BOER

Vraagprijs

€ 324.900 kosten koper

Woonopp.

134 m2

Perceelopp.

303 m2

Omschrijving

TE KOOP: RUIME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING + 6 KAMERS + CARPORT+ GARAGE + TUIN + INSTAPKLAAR ONDER DE ROOK VAN GRONINGEN GELEGEN.

Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk in Ten Boer vindt u deze RUIME en goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning, bouwjaar 1994, op een kavel van 303 m2 eigen grond aan de Emmerwolderweg.
De woning heeft een lichte ruime woonkamer met massief eiken vloer, een moderne open keuken voorzien van fraai composiet blad, dito achterwand en inbouwapparatuur.
Op de begane grond met eigen entree heeft u de mogelijkheid voor een kantoor aan huis, salon of vijfde slaapkamer, compleet met fonteintje en witgoedaansluiting.
Voldoende parkeer mogelijkheden op eigen terrein, ruime carport, schuurtje, vrijstaande houten berging/garage, en een verzorgde besloten tuin op het zuid-westen completeren het geheel .
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en tevens een ruime badkamer met tweede toilet en ligbad met whirlpool aanwezig.
Op de tweede verdieping, bereikbaar middels een vaste trap is een kastenwand met veel bergruimte, witgoed en cv opstelling en tevens een vierde slaapkamer met dakraam gerealiseerd.

Nabij de woning liggen de nodige voorzieningen zoals een ruim winkelaanbod, scholen, openbaar vervoer, en sportvoorzieningen.
De stad GRONINGEN ligt op circa 15 minuten fietsen.


DUURZAAMHEID:
De woning heeft een lage energielast onder andere gerealiseerd door het gebruik van 12 zonnepanelen, energiezuinige ventilatie box en het gebruik van diverse led spots.
SNN Subsidie verduurzaming en verbetering Groningen - € 10.000,-- blijft beschikbaar bij de woning/koper


INDELING:
Begane grond: entree; slaapkamer/kantoor; hal, toilet en meterkast; woonkamer met open keuken en achterentree ; schuur; carport met bergruimte; schuur/garage.

1e Verdieping: 3 slaapkamers van respectievelijk circa 7, 10 en 14 m2 (op 1,5 m hoogte gemeten, vloeroppervlakte is groter!); badkamer met 2e toilet, douche, wastafelmeubel en ligbad.

2e Verdieping: middels vaste trap te bereiken, overloop met witgoedopstelling, cv opstelling en bergruimte; slaapkamer.


KENMERKEN:
Mogelijkheid vijfde slaapkamer, salon of kantoor met eigen entree op de begane grond aanwezig
12 zonnepanelen (2015)
Carport (XXL uitvoering)
Vrijstaande houten berging/garage
Buitenkraan met vorstbeveiliging en stroom/verlichting in de tuin
Toilet begane grond en douche in 2021 vernieuwd
Goed onderhouden woning

Lees meer...
Streetview