Emmerwolderweg 18, 9791JA TEN BOER

Vraagprijs

€ 299.000 kosten koper

Woonopp.

164 m2

Perceelopp.

284 m2

Omschrijving

Met een woonoppervlakte van maar liefst 164 m2 is deze twee-onder-een-kap wat je noemt een KAST VAN EEN WONING! Door de aanbouw aan de achterzijde en opbouw op de verdieping behoort deze woning tot de grootste in zijn soort!

Ben je op zoek naar een extra-ruime gezinswoning dan ben je hier aan het juiste adres. Een riante woonkamer van 35 m2, een keuken in de aanbouw, een ruime bijkeuken en op de verdiepingen vijf volwaardige slaapkamers. Ook de badkamer is uitzonderlijk ruim van afmeting. Al de ruimten zijn zeer prettig van formaat, zowel voor een gezin met jongere als ook met oudere opgroeiend kinderen.

De achtertuin is zonnig gesitueerd op het noordwesten en een superleuk ingericht, onder andere met een sfeervolle loungeruimte. De tuin is niet heel bewerkelijk maar toch heel groen. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een waterpartij waar een fraaie vlonder is aangelegd. Je hebt geen directe achterburen, dus volop privacy!

Ook aan de voorzijde is er extra ruimte, de oprit biedt plaats aan meerdere auto’s.

Laat je verrassen door de ruimte en de leuke sfeer die deze woning te bieden heeft!

indeling begane grond:
hal/entree; toilet; woonkamer van circa 35 m2; nette keuken met inbouwapparatuur in de aanbouw; bijkeuken van 11 m2; berging van circa 7 m2;

indeling eerste verdieping:
overloop; slaapkamer van ca 21 m2; slaapkamer van ca 11 m2; slaapkamer van circa 13 m2; slaapkamer van ca. 12 m2 (grondoppervlakte aanzienlijk groter); ruime badkamer (ca 11 m2) met tweede toilet, ligbad, douche, dubbel wastafelmeubel;

indeling tweede verdieping:
overloop met bergruimte en c.v. opstelling; vijfde slaapkamer met dakkapel, circa 11 m2.

Bijzonderheden:
- acht zonnepanelen aanwezig
- EPA label B
- zijgevel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd in 2017
- keurig bewoond en goed onderhouden

Lees meer...
Streetview