Eendehof 7, 9791GH TEN BOER

Woonopp.

140 m2

Perceelopp.

715 m2

Omschrijving

Verrassend woonhuis, ligt opmerkelijk rustig en bijna verscholen aan een rustig hofje!

Deze goed onderhouden speelse vrijstaande woning met vrijstaande garage en een perceeloppervlak van 715m² heeft de achtertuin op het westen gelegen. Grenzend aan een brede sloot geniet je in de achtertuin van veel privacy. Vanuit de tuin heb je zicht op de landerijen en sta je zo aan de rand van het dorp Ten Boer. Tijdens de bouw is de woning speels & eigentijds vormgegeven met o.a. een ruime slaap- of werkkamer op de begane grond. De tuingerichte woonkamer met open keuken is prettig licht en ruim van opzet. De begane grond is mooi in te delen, zo is er ook nog een eetkamergedeelte met plek voor een ruimte eethoek.

De indeling is als volgt:
entree, hal, toilet, slaapkamer met wastafel en vaste kast, speelse en open ruimte met in het midden de houtkachel, ruimte voor tuingericht wonen met toegang naar de tuin, ruimte voor een grote eettafel en de open keuken, aansluitend de bijkeuken met toegang naar de tuin.

Eerste verdieping:
overloop met drie royale slaapkamers voorzien van dakramen, waarvan één slaapkamer toegang biedt naar een balkon, badkamer met dakraam en voorzien van toilet, wastafel en douche/ligbad combinatie. De slaapkamer met toegang naar het balkon heeft net als de slaapkamer beneden een vaste kast.

Zowel jong als oud voelt zich in de woonwijk uitstekend thuis, het wordt als een plezierige woonomgeving ervaren door de combinatie van rust en gezelligheid. De woonwijk kenmerkt zich door het vele groen en de kindvriendelijke hofjes waar alleen bestemmingsverkeer komt.

Binnen enkele minuten bent u in de gezellige dorpskern van Ten Boer, maar ook snel op de uitvalswegen. Alle voorzieningen die u wenst liggen dichtbij, zoals basisscholen en winkels. De stad Groningen ligt op 10 autominuten rijden en zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en fietspaden.

Lees meer...
Streetview