Eckhartstraat 87, 9746BN GRONINGEN

Woonopp.

151 m2

Perceelopp.

392 m2

Omschrijving

Ben je op zoek naar een combinatie van RUIMTE, RUST, een GROENE WOONOMGEVING en stadse voorzieningen in de directe nabijheid? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op een unieke hoeklocatie gelegen HALF-VRIJSTAAND HERENHUIS met inpandige garage. Rustig gelegen aan het einde van de straat….. De achtertuin op het zuiden is omringd door een brede waterpartij…. Vrij uitzicht over de weilanden…. Dit is het mooiste plekje van de Eckhartstraat!

Met een woonoppervlakte van 151 m2 (exclusief inpandige garage van 21,1 m2) betreft dit ook nog het grootste type woonhuis in de straat, met een inpandige garage, een riante woonkamer met open keuken (circa 50 m2) en vijf kamers op de verdiepingen.

Gelegen op directe loopafstand van een lagere school en vlakbij de winkelvoorzieningen van Reitdiep en Vinkhuizen is dit de perfecte woning voor een gezin dat op zoek is naar een ruim woonhuis in een prachtige landelijke omgeving, met stadse voorzieningen binnen handbereik!

Indeling begane grond: Hal/entree; toilet; toegang tot inpandige garage met o.a. witgoedaansluitingen; woonkamer met open keuken, totaal circa 50 m2; openslaande deuren naar tuin op het zuiden met zonneterras en tevens een steigerterras aan het water;

Indeling verdieping 1: overloop; slaapkamer van circa 10 m2; slaapkamer van circa 12 m2; badkamer met tweede toilet, ligbad, douche en vaste wastafel; slaapkamer van circa 17 m2;

Indeling verdieping 2: zolderkamer van circa 20 m2 met dakraam; slaapkamer van 13 m2 met dakkapel.

Bijzonderheden:
- Perceeloppervlakte 392 m2
- eiken hoogkant parketvloer in woonkamer, keuken en hal

Lees meer...
Streetview