Dorpsweg 27, 9798PC GARMERWOLDE

Woonopp.

108 m2

Perceelopp.

700 m2

Omschrijving

Onder de rook van Groningen: Karakteristiek vrijstaand woonhuis met een ruime aangebouwde multifunctionele schuur en een fraaie besloten achtertuin. Naast de robuuste jaren dertig uitstraling vind je in de woning nog leuke authentieke elementen terug als sfeervolle kamer-en-suite deuren en glas-in-lood. De grote aangebouwde schuur (met beloopbare zolder) van circa 48 m2 is te gebruiken als werkplaats en/of garage, maar is ook prima bij de woning te betrekken om meer woonruimte te creëren.

Het plekje is echt super leuk! Door de besloten achtertuin met verschillende fruitbomen heb je een echt "buitenleven" gevoel en in de verte zie je Groningen liggen. Garmerwolde ligt op nog geen vijf kilometer van het centrum van Groningen en heeft een eigen basisschool. Op de fiets zit je zo in het nabijgelegen natuur- en recreatiegebied van Kardinge.

Indeling woonhuis begane grond:
hal/entree; woonkamer-en-suite totaal circa 37 m2 verdeeld in een woonkamer (met houtkachel) en een eetkamer van circa 20 m2; dichte keuken met inbouwapparatuur; toegang tot de aangebouwde schuurruimte van totaal circa 48 m2; hier bevinden zich het toilet en een bijkeuken met c.v. ketel opstelling en witgoedaansluiting; via een vlizotrap wordt de bergzolder van de schuur bereikt met een vloeroppervlakte van circa 65 m2.

Indeling woonhuis verdieping:
overloop; slaapkamer circa 11 m2; slaapkamer circa 18 m2 met vaste kastruimte; bergruimte vanaf overloop via vlizotrap.

Bijzonderheden:
- perceel 700 m2
- nette vloer- en wandafwerking
- c.v. verwarmd (bouwjaar ketel 2010)
- ouderdomsclausule van toepassing
- niet zelf-bewoningclausule van toepassing

Lees meer...
Streetview