Dorpshuisweg 8, 9617BN HARKSTEDE

Vraagprijs

€ 300.000 kosten koper

Woonopp.

148 m2

Perceelopp.

308 m2

Omschrijving

Markante uitgebouwde hoekwoning op mooiste plekje van de Dorpshuisweg!

Door de uitbouw (2013) aan de achterzijde en de volledig verbouwde tweede verdieping vind je hier een woonhuis dat aan alle eigenschappen van een ruime gezinswoning voldoet: VIER SLAAPKAMERS--RUIME WOONKAMER EN EEN VERGROTE KEUKENRUIMTE--EXTRA GROTE BIJKEUKEN--VOLWAARDIGE WERKPLEK OP VERDIEPING -- ZOLDERBERGING --

Deze hoekwoning onderscheidt zich van vergelijkbare hoekwoningen in de straat door de aanwezigheid van een VRIJSTAANDE GARAGE en parkeergelegenheid op eigen terrein. Eigenlijk is deze woning dan ook beter te vergelijken met een twee-onder-een-kap.


Door de uitbouw aan de achterzijde is er een riante leefruimte op de begane grond gerealiseerd en een extra grote bijkeuken. De woonkamer en keukenruimte zijn totaal 48 m2 groot. Op de tweede verdieping is op de overloop ruimte aanwezig voor een volwaardige werkplek, handig in deze tijd van thuiswerken. De tweede verdieping is volledig verbouwd, hier is een vierde slaapkamer aanwezig en een vijfde multifunctionele ruimte die eenvoudig tot (vijfde) slaapkamer kan worden ingericht.
Het betreft een keurig afgewerkt woonhuis, zowel voor wat betreft de vloerafwerking (laminaat) als de wandafwerking (spacwerk). Ook is de woning energiezuinig (EPA label A) door een goede algehele isolatie en de aanwezigheid van 14 zonnepanelen.

Als enige in de straat heeft deze hoekwoning een garage op eigen terrein met een oprit. Deze garage is verbonden met de berging. De totale oppervlakte van deze berging en garage is 26 m2. De achtertuin is mooi besloten en is voorzien van een buitenhaard en overkapping/loungeruimte.

Rustig gelegen aan het einde van de straat, op loopafstand van de lagere scholen, kinderopvang, sporthal, hertenkamp en supermarkt, is dit een uitgelezen kans voor degene die op zoek is naar een ruime moderne gezinswoning in een dorpse woonomgeving.

Indeling begane grond:
Entree/hal; toilet; woonkamer, circa 30 m2; open keukenruimte, circa 18 m2, met schuifpui naar achtertuin; bijkeuken, circa 10 m2, met witgoedaansluiting en vaste kastruimte;

Indeling eerste verdieping:
Overloop; slaapkamer van circa 18 m2; slaapkamer van circa 9 m2; slaapkamer van circa 9 m2; badkamer met doucheruimte, toilet en badkamermeubel;

Indeling tweede verdieping:
Overloop met ruimte voor een werkplek; slaapkamer van circa 12 m2; multifunctionele ruimte van circa 12 m2, met kastruimte, c.v.ketel opstelling. (NB deze ruimte is eenvoudig geschikt te maken als vijfde slaapkamer); via een vlizotrap is een bergzolder bereikbaar.

Bijzonderheden:
- EPA label A, 14 zonnepanelen aanwezig
- gebruiksoppervlakte 148 m2
- vrijstaande schuurruimte/garage van circa 26 m2

Lees meer...
Streetview