Dorpshuisweg 37, 9617BL HARKSTEDE

Woonopp.

120 m2

Perceelopp.

185 m2

Omschrijving

TE KOOP: GOED ONDERHOUDEN RUIME TUSSENWONING onder de rook van Groningen!

DE WONING:
Gelegen aan een brede groene laan in een kinderrijke buurt is deze fraaie tussenwoning door de huidige bewoners de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en zijn veel zaken zijn vernieuwd, EN DAT ZIE JE!
De gehele woning is strak afgewerkt, vloeren en wanden zijn aangepakt, en er zijn naast een moderne nieuwe keuken en kunststofkozijnen maar liefst 16 zonnepanelen geplaatst, EN GA ZO MAAR DOOR.
De ruime woonkamer met onder andere; open keuken, een bijkeuken, vier slaapkamers, badkamer, fraai aangelegde tuin met overkapping en berging maakt het tot een heerlijke gezinswoning.

LOCATIE:
Gelegen op steenworp afstand van een recreatie waterplas, op tien autominuten van het centrum van Groningen, heeft eigen winkelvoorzieningen en een goede busverbinding naar Groningen en Hoogezand. Vermeldenswaardig is het actieve (sport)verenigingsleven en de moderne sportaccommodaties (o.a. voetbalvelden, tennispark en een grote sporthal).
Op circa 200 meter bevindt zich het multifunctionele moderne verzamelgebouw de Borgstee met een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, basisscholen, bibliotheek en een sportzaal.

INDELING
begane grond: entree; toilet; woonkamer met open keuken; bijkeuken met witgoed aansluitingen en achterentree

eerste verdieping: overloop; badkamer met 2e toilet, inloopdouche en wastafelmeubel; drie slaapkamers van respectievelijk 7 m², 12 m² en 15 m²

tweede verdieping: overloop; cv opstelling; bergruimte; 4e slaapkamer van circa 14m² (op 1,5 m gemeten)

Fraaie besloten tuin op het noorden met terras, houten overkapping met berging en achterom completeren het geheel.

DUURZAAMHEID:
De woning heeft een Energielabel C (2018).
Inmiddels 16 zonnepanelen, isolerende kunststof kozijnen met HR++ glas, inductie kooktoestel en kokend water/ boiler kraan geplaatst, waardoor het label naar verwachting nog zal verbeteren.


KENMERKEN:
- Kunststof kozijnen met HR++ beglazing + horren (2023)
- keuken (2022)
- vloerisolatie (2019)
- CV Ketel Nefit 2015 (eigendom)
- 16 zonnepanelen
- straatwerk/tuin/drainage/ schuttingen (2021)
- 4 slaapkamers
- berging met overkapping
- waterontharder

Lees meer...
Streetview