Dorpshuisweg 10, 9617BN HARKSTEDE

Woonopp.

132 m2

Perceelopp.

145 m2

Omschrijving

Op fietsafstand van Groningen is dit de ideale plek om eens verder dan de stad te kijken maar de stad toch binnen handbereik te houden! Deze ruime, lichte en onderhoudsarme eengezinswoning is gelegen aan een rustig hofje in een jonge en kindvriendelijke woonwijk. Met drie slaapkamers, zonnige tuin en een ruime en luxe keuken is het fijn wonen aan de Dorpshuisweg in Harkstede!

Het woonhuis is geheel voorzien van kunststof kozijnen, een strakke moderne keuken en een nette badkamer. Door de grote erker aan de voorzijde is deze woning op de zolderverdieping aanzienlijk ruimer dan de naburige tussenwoningen. Hierdoor kun je op tweede verdieping eenvoudig nog twee extra slaapkamers realiseren!

Op loopafstand van het multifunctionele verzamelgebouw de Borgstee, met daarin gevestigd twee lagere scholen, kinderopvang en een grote sporthal, is dit buitenkans voor een jong gezin dat op zoek is naar een comfortabel huis in een prettige groene woonomgeving!

Indeling begane grond:
hal/entree; woonkamer van circa 25 m2; ruime open keuken van circa 11 m2; bijkeuken; toilet;

Indeling eerste verdieping:
overloop: drie slaapkamers van respectievelijk circa 16, 9 en 9 m2; een nette badkamer met tweede toilet, wastafel en een douchevoorziening.

Indeling tweede verdieping:
ruime zolderkamer met grote erker, totaal circa 30 m2. Hier is de mogelijkheid aanwezig twee extra slaapkamers te realiseren.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 130 m2
- luxe keuken met o.a. fraai Borretti 6-pits fornuis met grote oven
- nette vloer- en wandafwerking
- diepe achtertuin met een achterom
- houten berging met elektra

Lees meer...
Streetview