Donkerslaan-Zevenhuizen 6, 9617AN HARKSTEDE

Woonopp.

115 m2

Perceelopp.

1.005 m2

Omschrijving

In een rustige straat gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS met drie slaapkamers nabij de dorpskern van Harkstede. De woning staat op een royaal perceel van 1.005 m2. De diepe tuin biedt tevens plek aan een vrijstaande garage en schuurruimte (samen totaal circa 80 m2) voor hobbymatig gebruik.

Het betreft een aan de buitenzijde prima onderhouden woonhuis, aan de binnenzijde dient men rekening te houden met modernisatie. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, waarvan één op de begane grond. De zolderruimte op de verdieping is te verbouwen tot extra slaapkamers en/of een badkamer.

Een uitgelezen kans voor een handige starter om vrijstaand te wonen op tien kilometer van de stad Groningen!

Indeling begane grond:
Hal/entree; toilet; eenvoudige badkamer met doucheruimte; kelderruimte (7 m2); slaapkamer circa 8 m2; woonkamer circa 30 m2; dichte keuken (circa 12 m2) met een net keukenblok (vaatwasser, koelkast, 4 pitskookplaat, afzuigkap); bijkeuken; vanuit de keuken is een eenvoudige serre te bereiken (circa 9 m2);

Indeling verdieping:
Overloop; bergkast; twee slaapkamers (beide circa 8 m2) met een vaste kast; zolderruimte van circa 20 m2 waar extra slaapkamers en/of een badkamer kunnen worden gerealiseerd; hier hangt tevens de c.v. ketel (2016).

Achter het huis staat een vrijstaande garage met schuurruimte, totaal circa 80 m2. Ook is er nog kasruimte aanwezig.

Bijzonderheden:
- gedeeltelijk dubbel glas
- c.v. ketel 2016

Lees meer...
Streetview