Donkerslaan-Zevenhuizen 25, 9617AN HARKSTEDE

Woonopp.

162 m2

Perceelopp.

620 m2

Omschrijving

Vrijstaand wonen op een sublieme locatie aan de rand van Harkstede! Vanuit de woonkamer en de achtertuin, die grenst aan het water, is er een prachtig uitzicht over de landerijen richting Woudbloem.

Misschien is dit wel het mooiste plekje van Harkstede…..

Deze vrijstaande woning heeft een bijzondere, speelse indeling. Zowel de begane grond als de verdieping zijn opvallend uitgevoerd in een split level. Met maar liefst vier slaapkamers op de verdieping is de woning ook uitstekend geschikt voor een groter gezin. De begane grond is multi-functioneel indeelbaar naar eigen inzicht en/of behoefte. Er is ruimte voor bijvoorbeeld een slaapkamer, werkkamer, een speelkamer voor kinderen of een extra ruime woonkeuken.

De woning is goed onderhouden, ligt op een ruim perceel van 620 m2 en heeft een eigen garage. Het huis heeft een eenvoudige keuken en een keurige vernieuwde badkamer (2012). Er zijn negen zonnepanelen aanwezig.
De prachtig aangelegde tuin is een absoluut sellingpoint. De tuin is bereikbaar via openslaande deuren vanuit de tuinkamer, heeft een zonneterras volop privacy en een schitterende ligging aan het water.

Laat je verrassen door dit ruime en speels ingedeelde woonhuis op deze zeldzaam mooie plek!

Indeling begane grond:
hal/entree; toilet; woonkamer circa 32 m2; halfopen keuken van circa 12 m2; multi-functionele hoek van circa 13 m2 (eenvoudig af te sluiten voor gebruik als slaapkamer of werkkamer); bijkeuken; tuinkamer (tweede woonkamer) van circa 27 m2 met open haard en openslaande deuren naar de tuin;

Indeling verdieping:
Overloop; ruime inloopkast; slaapkamer van circa 12 m2 (vloeroppervlakte 20 m2), slaapkamer van circa 10 m2 (vloeroppervlakte 13 m2); slaapkamer van circa 9 m2 (vloeroppervlakte 12 m2); slaapkamer van circa 11 m2 met toegang tot balkon; vernieuwde badkamer met douche, wastafel en tweede toilet;

Bijzonderheden:
- gebruiksoppervlakte 162(!) m2
- perceel 620 m2
- EPA label C
- gelegen naast Rijpma natuurgebied
- recht op SNN subsidie (€ 10.000) Verduurzaming en Verbetering Groningen wordt overgedragen aan koper
- gezien oorspronkelijke bouwjaar wordt in de koopovereenkomst de ouderdomsclausule opgenomen

Lees meer...
Streetview