Donkerslaan-Zevenhuizen 1, 9617AN HARKSTEDE

Woonopp.

102 m2

Perceelopp.

919 m2

Omschrijving

OPEN HUIS: woensdag 11 september 2019 van 16.30 uur tot 18.30 uur
OPEN HUIS: vrijdag 13 september 2019 van 16.30 uur tot 18.30 uur

Deze woning wordt via een inschrijvingsprocedure verkocht. Voor nadere info hierover kun je contact opnemen met de verkopende makelaar.

WONEN – VERBOUWEN—NIEUWBOUW

Prachtig project op een mooie rustig locatie in de dorpskern van Harkstede: een te renoveren schuurwoning (1929) op een ruime kavel van 919 m2! Vroeger was een schuurwoning een teken dat je het niet zo breed had, maar nu is het een luxe woonmodel. Schuurwoningen zijn helemaal in! Kenmerkend voor dit woningtype is dat het een heel efficiënte vorm betreft waardoor er verrassend veel inpandige ruimte aanwezig is.

Laat je inspireren door de talloze voorbeelden van de moderne schuurwoningen en renoveer deze woning tot een eigentijds droomhuis!

Of ben je op zoek naar een eenvoudig woonhuis op een ruime kavel om hier nieuw te gaan bouwen? De plek is fantastisch: gelegen in een heel rustig straatje met alleen bestemmingsverkeer. Op slechts tien kilometer van het centrum van de stad Groningen!

Momenteel betreft het een eenvoudig woonhuis met twee slaapkamers en heel veel inpandige schuur- en bergruimte. De woning wordt centraal verwarmd. Vloer- wand- en plafondafwerking dienen gemoderniseerd te worden, evenals de keuken en het sanitair.

Indeling begane grond:
Zij-entree met ruime hal; woonkamer met open keuken (totaal circa 33 m2) en toegang tot tuin; slaapkamer van circa 9 m2; toilet; badkamer met douchevoorziening; vanuit de hal toegang tot de inpandige schuurruimte van 42 m2 en de inpandige garage van 23 m2.

Indeling verdieping:
Overloop: slaapkamer van circa 18 m2; zolderruimte van circa 19 m2; vanuit de schuur is er nog toegang tot een zolderruimte van 17 m2.

In diepe tuin (circa 20 meter) staat nog een extra schuurruimte van 60 m2.

Bijzonderheden
- woonhuis voorzien van asbest dakplaten
- huidig woonoppervlakte 103 m2 (exclusief inpandige schuurruimte)
- inhoud circa 680 m3
- ouderdomsclausule van toepassing
- asbestclausule van toepassing
- "verkoper geen bewoner" clausule van toepassing
- eigendomsoverdracht vindt plaats bij notariaat Lambeck Harms te Groningen

Lees meer...
Streetview