Dierenriemstraat 83, 9742AB GRONINGEN

Woonopp.

75 m2

Omschrijving

HOEK-appartement (drie kamers) op de bovenste verdieping. De appartementen op de bovenste verdieping hebben tevens een RUIME ZOLDERVERDIEPING waar één of twee extra kamers gerealiseerd kunnen worden!

Het appartement is gelegen in de wijk Paddepoel-Zuid, vlakbij het Winkelcentrum Paddepoel. Het centrum van Groningen en het Universiteitscomplex Zernike liggen beide op ongeveer 5 minuten fietsen. Het betreft een mooie locatie met veel groen aan de voor- en achterzijde.

Een ideale woning voor starters of ouders met studerende kinderen! Verhuur is mogelijk, na toestemming van de VvE, aan maximaal twee personen waarvan één een familierelatie met de eigenaar moet hebben.

Het betreft een HOEK-appartement met veel mogelijkheden dat aan de buitenzijde goed is onderhouden (o.a. kunststof kozijnen met dubbele beglazing) maar aan de binnenzijde modernisatie behoeft (keuken, badkamer, vloer- en wandafwerking).

Indeling appartement; entree/hal; toilet; slaapkamer van circa 8m2; slaapkamer van circa 10m2; lichte woonkamer (extra raam door hoekligging!) van circa 32 m2 met toegang naar het balkon; keuken met toegang tot 2e klein balkonnetje; eenvoudige badkamer met douchevoorziening bereikbaar vanuit de keuken.

Op de begane grond is in het souterrain een fietsenberging aanwezig.

NB. De mogelijkheid bestaat om een vaste trap te realiseren naar de riante zolderverdieping om daar één of twee extra kamers te realiseren.

Bijzonderheden:
- actieve VvE, bijdrage € 103,22 per maand
- rustig gelegen op de bovenste verdieping, geen bovenburen!

Lees meer...
Streetview